OVO JE UBICA IZ ALIBUNARA: Muškarac golim rukama presudio svojoj ženi!

Autor:

Hronika

01.05.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije osumnjičenog su iznele tvrdnje o njegovoj problematičnoj prošlosti, uključujući nasilje nad prvom suprugom i decom.

OVO JE UBICA IZ ALIBUNARA: Muškarac golim rukama presudio svojoj ženi!

Foto: Društvene mreže

Muškarac Dragan B. (39) iz Albunara uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu D.S. (42) golim rukama. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, sumnja se da se ovaj strašan događaj odigrao između 27. i 29. aprila. Tačno vreme smrti još uvek nije utvrđeno, ali se veruje da je D.S. ubijena u periodu navedenom između kada je pronađeno telo.

Osumnjičenom D.B. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina. Nakon saslušanja, Viši sud u Pančevu je odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog straha od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

U ovom slučaju, motivi za ovaj strašan čin još uvek nisu jasni, a istraga će detaljno ispitati sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja. Iako su komšije osumnjičenog za medije iznele tvrdnje o prethodnom nasilju u porodici, detalji o motivima još uvek nisu potvrđeni.

Iako su se pojavile tvrdnje da je ubijena žena bila trudna, izvori iz tužilaštva i policije tvrde da ta informacija nije tačna i da nije potvrđena obdukcijom. Ova nagađanja dodatno komplikuju već tešku situaciju, ali istina o tome još uvek nije potvrđena.

Komšije osumnjičenog su iznele tvrdnje o njegovoj problematičnoj prošlosti, uključujući nasilje nad prvom suprugom i decom. 

Jedna od komšinica osumnjičenog je izjavila da je prva žena pobegla od njega zbog nasilja, što dodatno baca sumnju na osumnjičenog i ukazuje na potencijalni obrazac njegovog ponašanja u odnosima.

Ovaj tragičan događaj izazvao je šok i tugu u zajednici, dok će istraga nastaviti da ispituje sve detalje ovog slučaja kako bi se utvrdila istina o onome što se tačno dogodilo u kući u kojoj su živeli.

Nadležni organi su reagovali brzo i efikasno, što je od ključne važnosti u slučajevima nasilja u porodici. Pritvor osumnjičenom određen je kako bi se osigurala sigurnost svedoka i nastavak istrage bez ometanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading