"JADNU ŽENU ZADAVIO GOLIM RUKAMA" Najnoviji detalji ubistva u ALIBUNARU, komšije otkrile šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji detalji ubistva D.S. (42) koja je, prema nezvaničnim informacijama, bila u drugom stanju.

"JADNU ŽENU ZADAVIO GOLIM RUKAMA" Najnoviji detalji ubistva u ALIBUNARU, komšije otkrile šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA

Foto: RINA

Ubistvo

U malom gradskom naselju Alibunar, nedaleko od Pančeva, dogodilo se jezivo ubistvo koje je šokiralo lokalnu zajednicu. Naime, D. B. (39) je, pod uticajem alkohola, zadavio svoju nevenčanu partnerku D. S. (42), koja je, prema nezvaničnim informacijama, bila u drugom stanju. Ovo užasno delo ostavilo je meštane u neverici i šoku, a vest o ubistvu je odjeknula čitavom zajednicom.

- Kod njih svako veče gori svetlo u kući, pa ne znamo kad je tačno ubio mučnu ženu, ali čula sam da je njegov brat došao kod njega to veče kad je izbila svađa, bili su pod dejstvom alkohola i nasilnik je u jednom momentu počeo da bije ženu. Brat je pokušao da spreči, ali i njega je pretukao, pa nju jadnu zadavio golim rukama - kaže za Kurir jedna komšinica koja živi nedaleko od kuće gde se desilo stravično ubistvo.

Kako nezvanično saznaju, žena koja je ubijena na monstruozni način, bila je drugom stanju, a tek nedavno se doselila kod njega.

- Nisu bili venčani, živeli su u vanbračnoj zajednici, ali su nekako otuđeni, niko sa njima nije komunicirao, ali svakako nas je ova vest o ubistvu uznemirila, pogotovo što je žena koju je ubio bila trudna - kaže sagovornica za "Kurir".

Kako meštani tvrde, Alibunar je gradsko naselje, ali uglavnom se ljudi međusobno znaju i sa onima koje ne poznaju su uglavnom na "dobar dan", međutim, ovoj porodici gde je došlo do ovakvog nasilja i na kraju ubistva, niko od meštana nije se obraćao, znajući da su problematični.

- Unakazio je ženu prvo od batina i onda je zadavio golim rukama, prosto da ne poveruješ da je neko u stanju da uradi tako nešto. Ovo naše mesto je bilo mirno sve dok se on nije doselio, večito je pravio probleme komšiluku, a zbog nasilja u porodici je i ranije bio u zatvoru, pa ga pustili i evo šta je napravio, ubio jadnu ženu - zaključila je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading