ALARMANTNO STANJE: Lekari odlučili da li se Miljana Kulić ipak vraća u Elitu!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon detaljnog pregleda, lekari su odlučili da li je Miljana u stanju da nastavi takmičenje.

ALARMANTNO STANJE: Lekari odlučili da li se Miljana Kulić ipak vraća u Elitu!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official,

Rijaliti učesnica Miljana Kulić je danas iznenadila sve napuštanjem "Elite" i odlaskom u Urgentni centar. Nakon operacije smanjenja želuca pre skoro dve godine, Miljana se suočila sa ozbiljnim komplikacijama koje su je skoro koštale života. Kroz agoniju oporavka, počela je da pije lekove i redovno posećuje lekare kako bi pratila svoje zdravstveno stanje.

Miljanina operacija smanjenja želuca prošla je kroz teške komplikacije koje su gotovo dovele do tragičnog ishoda. Nakon toga, redovni lekovi i kontrolni pregledi postali su deo njenog svakodnevnog života.

Miljana je danas došla u pratnji nepoznatog muškarca i žene u ambulantu hirurgije, gde se žalila na bolove u stomaku. Nakon detaljnog pregleda, kako prenosi Informer, utvrđeno je da nema razloga za uzbunu i da je sve u redu sa njenim zdravljem. Ova poseta izazvala je burne reakcije među fanovima i javnošću, ali se Miljana sada vraća u Elitu, gde će nastaviti svoje takmičenje.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Ne znam za to. Mislim, da je verovatno u pitanju kontrola kod hirurga u Urgentnom centru koji je Miljanu operisao i koji bi trebalo da joj promeni dozu leka elikvis koji pije protiv tromboze. Ona ide na te kontrole na svakih par meseci, radi i ultra-zvuk. Mislim da više nema potrebe da pije taj lek, ali to ipak doktor mora da napiše - ispričala je Marija, prenosi Informer.

Marija je takođe primetila da Miljana u poslednje vreme slabo jede, te da čim unese malo više hrane odmah povrati. Prema njenim rečima, ovo je posledica smanjenog kapaciteta Miljaninog želuca nakon operacije, što zahteva prilagođavanje ishrane.

- To je normalno, sve što se unese preko količine koju smanjeni želudac može da primi izbaci se. Tako su mi objasnili - kaže Marija, te izražava zabrinutost zbog Miljaninog konzumiranja gaziranih i energetskih pića:

- Ona tamo i nema šta drugo da pije, jer ona vodu ne voli i pije je na silu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Joj

26.04.2024 13:29

Ne voli vodu?

Isto

26.04.2024 13:33

I opet isto, Miljana našla način da izađe nspolje. Nije uspeo pokušaj sa dermatologom i porukom ispod rolo vrata ali uspela je sa jaucima i bođom u stomaku. Verujem da je uspela dobiti i poziv sa mamom jer mama nije zabrinuta i ne vrišti a gleda kao i mi da su uskladištene lime ke alkohola i Miljanina izjava da pije 2 piva dnevno (odmah računsj višr od 2 ). Tu su i lekoovi, razni ispadi i krađe, neubičajen pogled i pevanje zidovima, brisanje polnog organa pred drugim osobama..Sada će o kroz njene svsđe čuti i šta je uspela pročitati na portalima dok je boravila napolju . Da li je uspela doći do informacija o Zoli ili ostvariti kontakt ? I to ćemo uskoro saznsti. Majka Marija ne brine, nemojte ni vi gledaoci, svakako će Milja na za mesec - dva živeti u žući sa Marijom i pogodicom i kso do sada prirediti im idilično i zanimljibo leto. Preuzet će i brigu o sinu Željku i kuhati mu obroke, prati garderobu i provoditi vreme sa njim da bi se Marija oporavila i odmorila od obaveza oko malog deteta. Zna to Marija i zato i nije zabrinuta nego čeka leto!?