ŠOK! Stanislav Krofak se obratio Mioninim roditeljima, pa UPUTIO BRUTALNU PORUKU zbog njihove ćerke!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak bez dlake na jeziku!

ŠOK! Stanislav Krofak se obratio Mioninim roditeljima, pa UPUTIO BRUTALNU PORUKU zbog njihove ćerke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Stanislav Krofak progovorio je o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, te se dotakao. Bez dlake na jeziku, Stanislav je istakao da Miona ima pogrešnu percepciju za šta bi trebalo da brine. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Ja sam na fotkama uvek isti, nasmejan, ja to ne doživljavam tako, ja sam to doživeo tako da napravim i gotovo. I kraj Ša sam nasmejan, šta sad... Nisam video, čuo sam, Uroš mali nam je rekao, ali nisam se obazirao na to... Ne znam, šta da kažem više na to? Ja imam oči, kao i ona, kao što ja vidim, vidiš i ti. Ne razumem... Ne znam, njega ne mogu ga shvatiti. On ima svoje mišljenje, ja imam svoje i to je to - započeo je Stanislav, pa nastavio:

- Ja sam rekao da on u nju nema poverenja, ja sam mislio da su se oni smirili, odradim šta moram da odradim, a sad šta on misli, to me više ni ne zanima šta misli. Ja imam samopouzdanje, znam ko sam i šta sam. Ja pričam šta misllim. Ja da sam ušao sa stavom da želim da je vratim, da sam bio drugačiji, ja bih nju vratio, to svi znaju, znaju i učesnici, i ljudi napolju. Ona je pričala sve vreme lepo, do zadnje debate, četvrta debata, kada sam je digao, ona je shvatila da je gotovo i ona je počela da iznosi gluposti, od toga dana, oni su počeli da se grle, pre je bilo sve strogo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

Zbog čega je interesuje tvoj intimni odnos sa Majom?

- Ja sam to komentarisao kada je bilo izlaganje, ja sam došao ovde, ponašam se isto, kao i kada sam napolju. Ne glumim ništa i onda se ona digne, i ona se brine kako njeni roditelji gledaju na to. Ona mora da brine kakvog ona dečka ima, šta nju briga šta ja radim? Ne mogu do shvatiti, izgubio sam i volju da se objašnjavam - govori Stanislav. 

- Mene ne zanima da li su imali ili nisu intimne odnose. Ja mislim da želi pokazati da ona nije kao druge devojke, moja kćer ima 17 godina, ja imam 36, veća je razlika između Ša i nje, vego između moje ćerke i mene. Ti u nekim situacijama zaboraviš da postoje kamere, ja nemam takav osećaj, živim kao da sam napolju. U svakom trenutku gledam da uživam. Mislim da je ona opeterećena, ne bi napravila to što je uradila, ali ona vodi brigu oko nebitnih stvari. Ona je već napravila velike greške i tako da mislim da je ovo ne čupa to što skriva da li je radila ili ne, ja sam to rekao i Maji, meni ne treba cirkus, ja sam preboleo i jednu, i drugu, i treću mogu... - dodao je Pantera. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading