KAMERA UHVATILA SVE ŠIFRE NAŠLJOKANE MILJANE NA DELU: Uznemirujući SNIMAK iz Elite, njen pogled JEŽI DO KOSKE (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci uznemireni izdanjem Miljane Kulić!

KAMERA UHVATILA SVE ŠIFRE NAŠLJOKANE MILJANE NA DELU: Uznemirujući SNIMAK iz Elite, njen pogled JEŽI DO KOSKE (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Aktuelna takmičarka rijaliti šou-programa "Elita", kontroverzna Miljana Kulić, nedavno je ponovo ušla u žestoke sukobe sa mnogim svojim cimerima iz Bele kuće, a sada je na red došao i Marko Janjušević Janjuš, s kojim poznata Nišlijka više nije u dobrim odnosima.

Otkako je Kulićeva imala suđenje sa cimerom Markom Đedovićem, kada je saopštena da rijaliti zvezda ima nekoliko dijagnoza, te da će biti strpana u zatvorsku ludnicu, Miljana sve češće iznenađuje javnost svojim razuzdanim ponašanjem. Poslednji video-snimak koji je isplivao na društvenim mrežama je, kako navode gledaoci "Elite", upravo dokaz da njoj nije dobro, te da joj je potrebna psihijatrijska pomoć.

Naime, Miljana se našla sama u izolaciji, te ničim izazvala počela da peva pesme koje bi mogle da isproviciraju Janjuša, međutim, kako bivši košarkaš ove nedelje provodi vreme u kući Odabranih, postavlja se pitanje kome se Kulićeva obraćala, s obzirom na to da je u tom periodu prostorije za izolaciju i rehabilitaciju bile prazne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

Kako dalje navode korisnici društvenih mreža, Miljana je ponovo pomešala terapiju sa alkoholom, a mnogi su se izbezumili i zbog njenog pogleda dok je pevala i dozivala "Jaška".

"Ova opet pomešala terapiju sa alkoholom", "Kreću šifre, evo su sve na delu", "Ljudi moji, pogledajte joj pogled, ovo je jezivo", "Milja opet krenula po starom", "Ide ova kuća uskoro", "Pa, Janjuš je u Odabranima, džaba peva", "Ona peva zidovima", "Njoj nije dobro, treba joj stručna pomoć", samo su neki od komentara ispod klipa koji je osvanuo na internetu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, Marko Đedović je nedavno otkrio detalje suđenja sa Miljanom, te tom prilikom istakao kako ona ima 17 dijagnoza, prema veštačenju Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je Đedović nedavno u rijalitiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading