UČESNICI ELITE STIGLO HITNO PISMO OD MAJKE: Odmah joj krenule SUZE kad je videla šta joj se saopštila (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da obuzda suze!

UČESNICI ELITE STIGLO HITNO PISMO OD MAJKE: Odmah joj krenule SUZE kad je videla šta joj se saopštila (FOTO)

Foto: RTV Pink

Povodom katoličkog Uskrsa, danas se u rijaliti šou-programu "Elita" održava proslava, a mnogobrojni pokloni stigli su na adresu imanja u Šimanovcima. Naime, među njima našla se i aktuelna učesnica, tiktokerka Tamara Glavonjić, koja se slomila nakon što je dobila pismo svoje porodice.

Tamara je pred svima jedva skupila snage da pročita čestitku koju joj je poslala majka, a zatim prolila reku suza i izletela iz "Dubioze", gde se proslava održavala.

- Srećan Uskrs, sve nedaće neka prolaze. Taški je moja pametna glavica, voli te tvoja majka Slavica. Advokata imaš, tu je, ne brini ništa - glasilo je u pismu.

Učesnica "Elite" je nakon pročitanih reči napustila slavlje, a za njom su krenuli i ostali cimeri, kako bi joj pružili podršku i utešli je.

- Sve je okej - promljala je kratko Glavonjićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić plače zbog pisma majke

Podsećanja radi, Tamara Glavonjić kaženjena je hitnom odlukom Velikog šefa odmah po ulasku u rijaliti, i to jer je prekršila jedno od najstrožih pravila boravka u "Eliti", koja su svim učesnicima predočena odmah na početku. Naime, ona je na samom početku svog učešća unela informaciju iz spoljnog sveta, što je strogo zabranjeno, te je produkcija na čelu sa Velikim šefom hitno doneo odluku i udario Tamaru po džepu u iznosu od 10.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading