KAČAVENDA IMALA NAPAD U ELITI: Slomila se pred svima nakon saopštenih VESTI, usledila hitna reakcija!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da veruje šta ju je snašlo!

KAČAVENDA IMALA NAPAD U ELITI: Slomila se pred svima nakon saopštenih VESTI, usledila hitna reakcija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Milena Kačavenda, nedavno je saznala tešku vest da joj je majka završila u komi. Ona je podelila svoju emotivnu ispovest sa cimerima, ističući koliko je teško nositi se sa majčinom bolešću i izražavajući nadu da će sve na kraju biti dobro. Milena je otvoreno priznala da sanja o tome da izađe napolje, te da je prepoznala kako je ranije bez potrebe nervirala zbog sitnica. Njeni cimeri su pružili podršku, a neki od njih su bili vidno potreseni ovom iskrenom ispovešću.

Kačavenda je detaljno opisala trenutno stanje svoje majke, ističući sve nedaće kroz koje prolazi. Kako je ispričala, ona je na imanju u Šimanovcima u jednom momentu dobila napad panike zbog teške situacije kroz koju prolazi kako njena majka, tako i ona.

Mnogo mi je teško što mi je mama u lošem stanju. Nadam se naravno da će sve to da bude dobro, ne bih da paničim oko bilo čega, ali ne mogu da kažem da mi je svejedno, stigne me... Tek sam vidim i sama kako sam se ranije bezveze nervirala oko nekih stvari - rekla je Kačavenda, a cimeri su je tešili.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda strepi zbog bolesti majke

Inače, kako je Milena nedavno otkrila, majka je u teškom stanju nakon ozbiljne operacije mozga, a trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožena. 

- Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom... Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali dobro, idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju - istakla je Kačavenda kroz suze, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Milene Kačavende u teškom stanju

Navikla sam da budem jaka, znam da bi mi ona isto rekla, samo da je bila svesna. Opravdala sam sve što sam govorila, moram da pohvalim i svoju decu. To je život, moram da imam snage da preguram sve ovo, ako treba, neka ide po redu. Ja sam imala njenu podršku, ona je kao ja, ja sam neko ko je lajav, a ona je, onako, odmerena žena. Od mene bi očekivala da budem jaka, tako će i da bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Draga

31.03.2024 17:46

Nadam se da će gospodjetina dobiti snajke kao što su Maja i Miljana.

Draga

31.03.2024 17:46

Nadam se da će gospodjetina dobiti snajke kao što su Maja i Miljana.