KAČAVENDA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Produkcija odmah reagovala zbog STRAVIČNIH vesti iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica u rijalitiju!

KAČAVENDA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Produkcija odmah reagovala zbog STRAVIČNIH vesti iz spoljnog sveta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda hitno je napustila imanje u Šimanovcima zbog stravičnih vesti koje su je pogodile u ovom trenutku. Naime, kako se navodi u zvaničnom saopštenju televizije Pink, aktuelna učesnica "Elite" izašla je iz rijalitija zbog saznanja da joj je majka u lošem zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda napustila Elitu

Inače, Milena Kačavenda je poznata javnosti kao uspešna poslovna žena i javna ličnost, ali sada je u studiju u okviru emisije "Pitanja novinara" otkrila svoju najranjiviju stranu. Kako je ispričala uživo u programu, njena majka je u teškom stanju nakon operacije mozga, a trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožena. 

- Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom - zaključila je Kačavenda kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Milene Kačavende je životno ugrožena

Podsećanja radi, Kačavenda je nedavno pred kamerama briznula u plač i obratila se porodici direktno u kameru.

Pre svega želim da se zahvalim Velikom šefu i kažem da smo sve beskrajno zahvalne na poklonima. Mama, tebi... Tebi želim da kažem da mi je jako žao jer na ovaj dan nismo zajedno. Jako te volim, mnogo mi je teško i nadam se da ćeš me dočekati kad izađem - govorila je aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda se nedavno obratila porodici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading