ŠA I VANJA SE POKAJALI ZBOG RAZVODA?! "Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve..." Ove detalje iz sudnice je reper PREĆUTAO Mioni!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova sada već bivša supruga otkrila detalje iz sudnice!

ŠA I VANJA SE POKAJALI ZBOG RAZVODA?! "Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve..." Ove detalje iz sudnice je reper PREĆUTAO Mioni!

Foto: Pink

Nakon što je Nenad Aleksić Ša nakratko napustio "Elitu" kako bi potpisao papire za razvod i zvanično postao slobodan, prilikom čega je imao verbalni sukob sa dojučerašnjom suprugom Vanjom Ignjatović, ona se oglasila i iznela detalje razvoda.

- Konačno sam slobodna. Sporazumo smo se razveli, nije bilo potrebe za pomirenjem, niti da se to uopšte održi - rekla je na početku tiktokerka i dodala: 

Nenad se pojavio na suđenju. Videli smo se ispred sudnice. Iskreno, nisam očekivala, ali korektan odnos, za promenu. Dala sam mu neke savete i dogovorili smo se da ne pominjemo više jedno drugo. Iskreno se nadam da će tako i biti.

Republika

Foto: instagram.com/vanjaignj

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović sada su i zvanično razvedeni

Ona je priznala da joj i nije bilo baš svejedno dok je potpisivala papire:

- Nenad je prvi potpisao, zatim i ja. Nije baš prijatno, bili smo zajedno, ali dobro je prošlo. Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve. Gledali smo skoro i našu svadbu na televiziji. Sada ću definitivno više obraćati pažnju na buduće partnere - priznala je Vanja, pa nastavila:

- Nije toliko teško, on je ušao u taj rijaliti, ja sam malo ohladila glavu. Nije prijatno o tome da razmišljam, bitno je da sam sada okrenula novi list. Okrenuta sam ka svom detetu i ka sebi. 

Vanja na kraju otkrila da je zbog cele situacije bila manje aktivna na društvenoj mreži Tiktok od koje se između ostalog i izdržava.

- U poslednje vreme nisam toliko aktivna jer sam imala ovo oko razvoda i mnogo manje vremena. Kad sam na Tiktoku može da se zaradi lepo - zaključila je Vanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša opisao je Mioni susret sa Vanjom

Podsećamo, Ša je po povratku u Belu kuću svojoj sadašnjoj devojci Mioni opisao susret sa sad već bivšom suprugom Vanjom.

To je moralo da se reši i to je to, ni reč, ništa, nemamo šta da spominjemo, s tim glupostima stajemo, sad je to gotovo, niti ću spominjati tog momka i to je to. Ovo je moralo da se reši i to je postupak! Više ni reči, o bivšima, ništa, ništa - rekao je reper, čime je potrvdio da će ispoštovati Vanjin zahtev da je više ne uzima u usta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading