HTELA SAM DA ODUSTANEM OD BRAKA PRED VENČANJE: Supruga Nenada Aleksića Ša uzvraća udarac, ovo je njena strana priče!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović javno se oglasila i odgovorila na sve što reper iznosi o njihovom odnosu!

HTELA SAM DA ODUSTANEM OD BRAKA PRED VENČANJE: Supruga Nenada Aleksića Ša uzvraća udarac, ovo je njena strana priče!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Nenad Aleksić Ša i Vanj Ignjatović

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Miona i Ša pre dve noći zvanično su prešli granicu prijateljstva i odlučili da upolove u vezu, iako su pre toga planirali da sačekaju Novu godinu i vide kako stoje stvari sa njihovim parnterima koje su ostavili u spoljnom svetu. Reper otkako je podeneo zahtev za razvod iznasi razne prljavštine iz braka, a za još uvek zakonitu suprugu Vanju Ignjatović nema toliko lepih reči, kao ni o odnosu koji su imali. 

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" Vanja je upalila live na aplikaciji TikTok kako bi odgovorila na sve što reper iznosi u njoj u programu uživo. 

Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Vanja Ignjatović TikTok

Inače, poznato je da je reper pre neki dan ispričao kako je njega Vanjina majka pitala da li je siguran da želi da oženi njenu ćerku, kako nije imao poverenje u nju i kako je i tokom svadbe došlo do rasprava i da nije želela da mu pruži pažnju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading