MOJ SIN NIJE PRELJUBNIK: Otac Nenada Aleksića Ša se oglasio nakon njegove VRELE NOĆI sa Mionom, pa otkrio TAJNE iz braka sa Vanjom!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Aleksić otkrio kako je izgledao odnos Vanje Ignjatović i njegovog sina, pa dao sud o novoj ljubavi sa 20 godina mlađom pevačicom!

MOJ SIN NIJE PRELJUBNIK: Otac Nenada Aleksića Ša se oglasio nakon njegove VRELE NOĆI sa Mionom, pa otkrio TAJNE iz braka sa Vanjom!

Foto: Instagram.com, Republika.rs, RTV Pink

Otac repera Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, danas se oglasio za domaći medij i otvoreno progovorio o odnosima svog sina i Miona Jovanović, koji su noćaš zajedno završili u krevetu i do sitnih sati razmenjivali nežnosti. 

Zoran je prvo prokomentarisao odnos sa bivšom snajom Vanjom Ignjatović, ističući da je razvod zvanično okončan, ali da ne zna šta se dešavalo među njima. Takođe je otkrio da je Nenad želeo da postane roditelj i da je veoma bio vezan za Vanjinog sina Viktora.

- S Vanjom sam imao neke prepiske, zamera mi što sam rekao da ga nije podržavala. Neću da ispadne da je moj sin preljubnik. Vanja i on samo na papiru nisu još razvedeni. To je gotova priča. To je razvod kao razvod, nema od njega i Vanje ništa. Ja ne znam šta je bilo u četiri zida među njima. Istina je da mi se žalio da mu je govorila da je propali reper. Između četiri zida ne znam šta je sve bilo... Neši je oduvek najveća želja da postane roditelj. On je Vanjino dete gledao kao svoje, Viktor i Neša su se baš zbližili, to i ona može da potvrdi, stvarno ga je gledao kako svoje dete - rekao je reperov otac, a kad smo ga pitali za Vanjinu navodnu vezu s Mioninim bivšim dečkom Stanislavom Panterom Krofakom poručio je:

- To me zanima kao lanjski sneg, neka im je sa srećom, ništa nije slučajno. Živimo u takvom vremenu. Ne znam otkad se oni znaju, ni šta se dešava tu, zaista - kaže Zoran Aleksić, a s ove tačke gledište smatra da je njegov sin prenaglio u odluci da oženi Vanju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen

Vanja Aleksić, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Ne mislim da je bilo interesa s njene strane, oni su se pre godinu dana dopisivali kako sam ja razumeo, sve ovo pokazuje da je dve bilo prenagljeno. Napravili su grešku sa svadbom - poručio je Nenadov otac.

Zoran je nakon toga prokomentarisao reperovu vezu sa Mionom, koja je jutros ozvaničena, nakon što su nekoliko dana proveli zajedno u prisnom druženju, iz kojeg su se rodile očigledne emocije. 

- U rijalitiju je sve moguće da se desi, zatvoren prostor, 24 časa su zajedno. Oni su mi slatki kao par, Miona je okej i dobra devojka. Navijam za njih i podržavam ih. Video sam da je među njima bilo čarki. Kratak fitilj ima Nenad, ali je okej, prenagli. Nadam se da će da će njih dvoje opstati, to se nikad ne zna. Ja bih voleo da iz rijalitija izađu kao par i da nastave vezu napolju - poručio je za Pink.rs Zoran Aleksić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading