MIONA NE SILAZI SA ŠA: Uletela mu u krevet, kamera zabeležila VRELE SCENE!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica više ne može da se kontroliše!

MIONA NE SILAZI SA ŠA: Uletela mu u krevet, kamera zabeležila VRELE SCENE!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša u rijaliti "Elita" ušao je sa dosta bračnih problema sa Vanjom Aleksić. On je na sva usta pričao kako će da uradi sve što je u njegovoj moći da Vanji dokaže da je njihova ljubav prava i da treba da nastave svoj bračni odnos, u koji su ušli tokom leta. 

Međutim, reper nije održao svoju reč, pa se vrlo brzo nakon ulaska zbližio sa mladom pevačicom Mionom Jovanović i sa njom počeo da ima jako blizak odnos, u kojem su se vremenom rodile emocije, što više ni ne pokušavaju da sakriju. Miona je takođe ušla kao zauzeta devojka, ali je shvatila da ju je dečko ostavio jer od njega za krsnu slavu nije dobila čestitiku. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša Elita 

Iako se Ša i Miona svakog dana svađaju i jedno drugom otvoreno ljubomorišu, na kraju da uvek izgladne odnose i pomire se. Reper više ne može ni da sakrije koliko uživa u prisnom odnosu sa 20 godina mlađom pevačicom, a Miona je istakla kako sa njim neće ući u vezu do Nove godine, dok se ne uveri da je on raščistio sve sa Vanjom. 

Miona i Ša su i danas takođe razmenjivali nežnosti na njegovom krevetu i uživali u svakom trenutku koji zajedno provode, pogotovo kad su sami i oko njih nema cimera da ih gledaju. Aleksić je priznao da je toliko opušten i spokojan pored Miona, pa bi najviše voleo da može da spava u njenom zagrljaju. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša

- Zaspaću ovako - rekao je Ša.

Koliko će njih dvoje uspeti da se kontrolišu da ne dođe do zvaničnog poljupca i ulaska u vezu, ostaje da ispartimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading