MIONINI RODITELJI STRAHUJU ZA ĆERKU: Neće ni da čuju za vezu sa Ša, za Novu godinu je očekuje HAOS!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica mlade pevačice otkrila kako njeni najbliži gledaju na njen prisan odnos sa reperom!

MIONINI RODITELJI STRAHUJU ZA ĆERKU: Neće ni da čuju za vezu sa Ša, za Novu godinu je očekuje HAOS!

Foto: ATA Images, Instagram

Nenad Aleksić Ša je konačno preboleo razvod sa Vanjom Aleksić, a u tome mu je pomogla Miona Jovanović u koju se tokom učešća u rijalitiju zaljubio. Iako je mlada pevačica ušla kao zauzeta devojka i njoj su popustile kočnice, te je samo pitanje dana kada će zvanično započeti vezu sa reperom. 

Kako prenosi Star Mionina drugarica kaže da je pevačicu dečko Stanislav Krofak ostavio kad je počelo da se govori o flertu sa Nikolom Lakićem. Da je slobodna devojka saznala je za Aranđelovdan, kada je izostala čestitka od Stanislava, ali nju to nije pogodilo jer je već neko vreme u tajnosti sa Ša razmenjivala emocije. Međutim, njena porodica nikako ne podržava da ozvaniči vezu sa reperom. 

- Miona je imala super momka, on je njoj bio posvećen i podržao je da uđe u rijaliti, ali čim su se potegle priče oko toga da ona flertuje prvo sa Lakićem, a onda sa Ša, onje odlučio da je ostavi. Svako veče izlazi i viđen je sa raznim devojkama, a jasno je svima koji poznaju Mionu da se njoj Ša dopao i da su joj popustile sve kočnice te da će brzo ući u vezu. Njena porodica nije oduševljena i ne slaže se sa tim. Žao im je što nije sačuvala vezu sa Stanislavom, tu ljubav su podržavali. Nemaju ništa lično protiv Ša, ali im se ne dopada kakav je u ljubavnim odnosima jer je već počeo da Mioni ljubomoriše, već ima one svoje ispad, a i on je duplo stariji od nje i to im se ne sviđa - govorila je za Star Mionina drugarica, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša Elita

- Oni će ako bude prilike za Novu godinu da joj skrenu pažnju da im se ne dopada ta igranka sa Ša, jer će tu zaista biti problema, njihovi karakteri su teški i njihova veza će biti poput veze kakvu je imao sa Tarom Simov. Boje se da će da izazove Mionu i da će pokazati onu drugu stranu, agresivniju koju ne želi ni ona sama da ispolji. Ušla je u rijaliti kako bi se afirmisala i kako bi imala nastupe nakon rijalitija, a sve ovo vodi u neki drugi pravac. Njoj se Ša dopada, to se vidi, ali stvarno se svi bojimo da sa njim uđe u vezu. Mislim da on mora sam sa sobom da se pozabavi, ni sam ne zna šta želi - dodala je drugarica mlade pevačice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading