ŠA OD LJUBAVNICE DOBIO PREKO USTA: Zbog ljubomore nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper očitao bukvicu Mioni Jovanović, rađaju se ozbiljni problemi u odnosu!

ŠA OD LJUBAVNICE DOBIO PREKO USTA: Zbog ljubomore nastao HAOS!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović već duži vremenski period provode vreme zajedno, a simpatije koje su se rodile između njih su očigledne i česta su meta komentarisanja. Njih dvoje su u "Elitu" oboje ušli zauzeti, ali se njoj dečko nakon zbližavanja sa reperom nije obratio putem čestitke, a imao je priliku, dok je Aleksić pokrenuo proces za razvod braka. 

Njih dvoje su sinoć tokom emisije "Nominacije" ušli u raspravu jer je Miljana Kulić iznela da bi Lazar Čolić Zola i Marko Janjušević Janjuš bili intimni sa njom, dok je pevačica tvrdila da ne oseća takve signale. Ša ipak smatra da lepa devojka poput nje ne može da ima muške prijatelje i da je niko ne gleda na takav način, već da sa njom žele nešto više, pa joj jasno stavio do znanja da mu takvo ponašanja ne odgovara. 

- Samo da ti kažem, ja imam 47 godina. Niko od muškaraca ne gleda da bi se samo družio, niko. Ja sam govorio da ne postoji lepa devojka i da muškarac hoće da budu drugari - govorio je Ša. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ša i Miona svađa Elita

Njih dvoje su sve vreme šaputali, a Jovanovićevojje u jednom trenutku prekipelo da sluša njegovo gunđanje, pa mu je rukom zapušila usta, što je u privuklo pažnju svih ljudi koji su sedeli oko njih, a nakon šoka ih je situacija nasmejala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading