OVAKO MIONA ZAVODI 20 GODINA STARIJEG REPERA: Provokativno izdanje razludelo Ša, vilica mu pala do poda!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić i Miona Jovanović sve otvorenije pokazuju koliko su ludi jedno za drugim!

OVAKO MIONA ZAVODI 20 GODINA STARIJEG REPERA: Provokativno izdanje razludelo Ša, vilica mu pala do poda!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša već određeno vreme ne prestaju da se odvajaju, a simpatije koje su se stvorile među njima sve su očiglednije. Iako takmičari još uvek ne pričaju za crnim stolom o odnosu repera i pevača, po ćoškovima, ali i na društvenim mrežama oni su glavna tema. 

Miona i Ša trenutno sa još osam cimera borave u kući odabranih, gde imaju više privatnosti i slobode da razgovaraju i uživaju u flertu. Ša se spremio za popodnevno spavanjei zavukao se u krevet, ali nije mogao da odoli da pevačici ne dobacuje, dok je ona ležala na krevetu ispred njega. 

Iako je Miona ušla u "Elitu" zauzeta, a Ša sa željom da svoj brak vrati u život, do toga nije došlo i on je pokrenuo proces za razvod braka. 

Dok je Ša dobacivao Mioni ona se sve vreme smeškala i zavodljivo razvalčila po krevetu, a onda mu okrenula pozadinu i pokazala čime raspolaže, zbog čega je on morao da se prodigne iz kreveta i lepo baci pogled. 

- Miona, ćao. Gde si? Laku noć - dobacivao je Ša, a ona se samo smeškala i razvlačila po krevetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading