MIONA ZABRANILA ŠA DA PRIČA O SUPRUGI VANJI: Reper opet trpi teror od duplo mlađe devojke!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica napravila ljubomornu scenu!

MIONA ZABRANILA ŠA DA PRIČA O SUPRUGI VANJI: Reper opet trpi teror od duplo mlađe devojke!

Foto: printscreen/RTVPink

Reper Nenad Aleksić Ša sinoć je otvoreno pričao o razlozima koji su doveli do kraja njegovog braka sa suprugom Vanjom Aleksić. Ša je ispričao Teodori Balzak kada je tačno odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, ističući da je očekivao da će Vanja pokazati više ljubavi i pažnje prema njemu.

- Tada sam prekinuo, niti se pojavila, a ako nekoga voliš i nedostaje ti, naravno da ćeš se pojaviti da ga vidiš i zagrliš. E onda je Šaki lepo odlučio da od tog trenutka živi samo za sebe - rekao je Ša.

Dok je reper razgovarao pojavila se Miona Jovanović koja je napravila haos jer Ša priča o odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Vanjom. 

-  Pričaš tu već sat vremena o temama ko zna kojim.  Što moraš da pričaš konstantno o tome, ne izlazi ti iz glave? - upitala je besno mlada pevačica. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša

- Pričam da sam sada kako treba - pravdao se Ša.

Iako se Nenad Aleksić Ša još uvek zvanično nije razveo od Vanje, čini se da je već pronašao novu ljubav u Mioni Jovanović, koja po svemu sudeći nema problem da ljubomoriše i pravi scene oženjenom reperu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading