POJAVIO SE SNIMAK VRELE AKCIJE MIONE I ŠA: Nogu digla do plafona, tek postala ljubavnica, a već se DEBELO OBRUKALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper pokazao 20 godina mlađoj devojci šta sve zna u krevetu!

 

 

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nedavno postali svesni da je njihov odnos prešao granicu prijateljstva. Iako još uvek nisu započeli vezu, njihovo ponašanje ukazuje na to da su veoma bliski. Noćas su razmenjivali nežnosti, grlili se i prvi put ljubili, što budi sumnje da će konačno i ozvaničiti vezu.

Njima su sinoć kočnice totalno popustile, pa su nakon emisije "Gledanja snimaka" završiliu reperovom krevetu, gde su se prepustili nežnostima i vrelim poljupcima. Mioni očigledno više nije predstavljao problem šta Ša i dalje ima suprugu, Vanju Aleksić, i što je njihov razvod još uvek u procesu. 

20 godina mlađa pevačica totalno se prepustila reperu, a kad su se zavukli ispod njegovog jorgana, ona ga je obgrlila nogama, a sve vreme su se čuli poljupci, koji su odzvanjali kućom u kojoj spavaju odabrani. Njih dvoje su bili na korak do vrele akcije, a iako je delovalo ka da će se to dogoditi u sitnim časovima, uspeli su da podignu ručnu, pa se Miona vratila u svoj krevet. 

Jasno je da su nakon ove žestoke vatačine Ša i mlada Miona sada u vezi, a mnoge zanima kako će se nositi sa komentarima svojim cimera, koji ih verovatno ni najmanje neće štedeti. Do sad se još uvek za crnim stolom ništa nije komentarisalo o ovom odnosu, a publika na društvenim mrežama navija da posle ovih vrelih scena produkcija pusti ukućanima snimke iz kreveta, kako bi mogli da daju svoj sud i komentarišu novu preljubu, a drugu koju je pred kamerama načinio reper. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading