MILJANA ZAPEVALA KARLEUŠIN HIT: Totalni HAOS u Eliti - "Mašala" se rilo Šimanovcima, a STAJLING da ne poveruješ!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otpevala je pesmu Jelene Karleuše!

MILJANA ZAPEVALA KARLEUŠIN HIT: Totalni HAOS u Eliti - "Mašala" se rilo Šimanovcima, a STAJLING da ne poveruješ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras je publika u studiju "Elitovizije" bila svedok nezaboravnog nastupa temperamentne Nišlijke, Miljane Kulić, i njenog partnera Darijana Radomirovića. Njihov izbor pesme "Mašala" Jelene Karleuše i Milice Pavlović definitivno nije prošao nezapaženo.

Miljana je izašla na scenu obučena u korset i crne čizme, ostavljajući publiku bez daha. Njen energični nastup i harizma uspeli su da podignu čitav studio na noge, a gromoglasne ovacije nisu izostale. Očigledno je da je Miljana Kulić uspela da osvoji srca publike svojom izuzetnom pojavom i izvođenjem pesme "Mašala".

 


Podsećamo, Miljana je više puta isticala svoje divljenje prema Jeleni Karleuši, spominjući je tokom takmičenja "Elita 7". Takođe, redovno ističe da su joj albumi "Alfa" i "Omega" omiljeni, što dodatno naglašava njenu strast prema muzici i umetnosti.

Ovaj nezaboravan nastup definitivno će ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka "Elitovizije", a Miljana Kulić je još jednom dokazala svoj neosporni talenat i harizmu na sceni.

Inače, pevačica Dragana Mirković večeras pravi prvi koncert u Areni u Beogradu, od zakazana dva, povodom obeležavanja 40 godina karijere. Posebno raduje vest da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te će sreću doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" u korist onih kojima je to najpotrebnije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading