KOMPLETNA ISTINA O MILJANINOJ DISKVALIFIKACIJI IZ ELITE: Pukla bruka, Kulićeva otkrila šta se desilo IZA KAMERA!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila detalje Zoline prevare, pa priznala istinu o diskvalifikaciji iz Elite.

KOMPLETNA ISTINA O MILJANINOJ DISKVALIFIKACIJI IZ ELITE: Pukla bruka, Kulićeva otkrila šta se desilo IZA KAMERA!

Foto: e-stock

Miljana Kulić

Rijaliti igračica Miljana Kulić vratila se juče iz Beča u svoj rodni Niš, nakon turbulentne posete austrijskoj prestonici. Kako je istakla, posetila je Beč kako bi se videla sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali su se njih dvoje ubrzo posvađali, što je rezultiralo njenim povratkom kući.

Čim je stigla u Niš, Miljana je odlučila da se opusti i posetila je salon za masažu. Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kome uživa u trenucima pred masažu, pokazujući pratiocima da ne gubi vreme i da uživa u svakom trenutku. Mnogi se pitaju da li se na ovaj način opušta i sprema za ulazk u "Elitu". 

Miljana je istakla da planira da se vrati u rijaliti u petak, što je potvrdio i njen bivši partner Zola, iako je istovremeno odlučio da je blokira na Instagramu. On joj je poželeo srećan ulazak u rijaliti, dok je Kulićeva putem Instagrama poslala poruku čelnici Pink televizije Milici Mitrović, najavljujući svoj dolazak u rijaliti kuću.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

U svom lajvu na TikToku, Miljana je odlučila da otkrije kompletnu istinu o diskvalifikaciji, kao i povratku u rijaliti:

- Grizla me je savest što je on diskvalifikovan, a ja nisam krenula sa njim. Zato sam otišla u Beč. Dogovorila sam se sa njim, videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem. Sve vreme sam bila u kontaktu sa Zolom, zvao me je da dođem u Beč, zbog toga sam se raspravljala sa porodicom. Čekao me je da na aerodromu - objasnila je Miljana u svom novom lajvu na TikToku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vesna

05.02.2024 09:33

Od njenih lazi i manipulacija mi se povraca: “ videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem….” Videli smo i mi da si zaista HTELA da ga udaris….ako se ova vrati u Ellitu,obesmislice ceo projekat !!!

Odgovori 12 1
Iva

05.02.2024 12:09

Zola je gori od Miljane, zasto joj daje godinama lazne nade!

Marko

05.02.2024 21:39

Nju treba uputiti na lečenje, a ne u rijaliiti. Mitroviću, onda vrati se kje si diskvalifikovao do sada. Miljana je za dobru terapiju.... a ne za Elitu. Ko nju još želi d vidi u Zadruzi. Dosadna je nametljiva i otkačlena. Neka ide kod mame, vi joj niste porodica. Prosto. zgadila se narodu.... Cela Elita 7napolju/ j puna njenih fekalija. Ona nema kontrolu ni u čeu više..... Ako je Milica toliko voli, neka je vodi kući.... Dokle više psijihatrijskih slučajea u Eliti..... Učinite dobro delo i lečite te je u ustanovi zatvorenog tipa....

Milivoje

05.02.2024 22:56

Ja sam nekada mislio da su svi takmicari zadruge podjednaki i da su neka pravila kljucna,za sve ista.Tamo niko zivi ne moze cak ni kod lekara da ode,treba da prodje mesec dana da bi nekoga pustili na dva sata.Ova nesretna psiho mixy,ide kad hoce,izlazi,ide u Bec,u Nis,pa malo na odmor,pa se opet vrati,pa smisli pricu za idiote...Kao jadna ona nije nista jela,bila sa detetom non stop..itdOna je privilegovana tamo,na zalost.Zalosno je ti ljudi sto ulaze tamo i daju joj kredibilitet za tu ludnicu.