MILJANA KULIĆ PRAVO IZ BEČA IDE U ELITU? Spakovala stvari, pa pobegla od Zole, ne može da dočeka POVRATAK U RIJALITI!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je objavila novi snimak, pa fanovima saopštila da se vraća u Srbiju.

MILJANA KULIĆ PRAVO IZ BEČA IDE U ELITU? Spakovala stvari, pa pobegla od Zole, ne može da dočeka POVRATAK U RIJALITI!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita", nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Elita", otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, takođe se uputila u isti grad kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno, naprotiv.

Naime, Miljana je javno pokazala modricu na svom telu i tvrdi da ju je upravo Zola napravio. Ona je optužila Zolu da je fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da je pokušao da je zadrži u stanu protiv njene volje. Takođe, Miljana je putem društvenih mreža optužila Zolu da koristi nedozvoljene supstance, dodatno produbljujući kontroverze oko njihovog odnosa.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Nakon brojnih skandala u Beču, Miljana je, čini se, odlučila da definitivno stavi tačku na ljubav sa Zolom, pa je objavila snimak kako odlazi na aerodrom i vraća se za Srbiju, a potom, kako je i sama najavila, ponovo ulazi u Elitu.

U videu se Miljana obraćala majci, Mariji, kojoj je poručila da ne brine. Ubrzo je ušla u avion, pa objavila novi snimak i spomenula majku, koju obaveštava o svakom svom koraku i odluci koju donese, a sigurno Mariju raduje činjenica da je Miljana napokon napustila Zolu.

 

Podsetimo, Kulićeva je najavila svoj povratak u Elitu, i to već u petak, a da li će se to zaista dogoditi - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading