MILJANA KULIĆ OSTAVILA OPROŠTAJNU PORUKU! Obratila se Mariji srceparajućim rečima, zbog Zole donela ŠOK-ODLUKU!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se obratila Mariji potresnim rečima, pa saopštila kakvu je odluku donela zbog Zole.

MILJANA KULIĆ OSTAVILA OPROŠTAJNU PORUKU! Obratila se Mariji srceparajućim rečima, zbog Zole donela ŠOK-ODLUKU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita", nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić takođe se uputila u isti grad kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Naime, Miljana je javno pokazala modricu na svom telu i tvrdi da ju je upravo Zola napravio. Ona je optužila Zolu da je fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da je pokušao da je zadrži u stanu protiv njene volje. Takođe, Miljana je putem društvenih mreža optužila Zolu da koristi nedozvoljene supstance, dodatno produbljujući kontroverze oko njihovog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Nakon brojnih skandala u Beču, Miljana je, čini se, odlučila da definitivno stavi tačku na ljubav sa Zolom, pa je objavila snimak kako odlazi na aerodrom i vraća se za Srbiju, a potom, kako je i sama najavila, ponovo ulazi u Elitu.

U videu se Miljana obraćala majci, Mariji, kojoj je poručila da ne brine.

Ona je objavila da napušta Austriju i vraća se u rodni Niš kako bi bila sa porodicom, a potom se planira vratiti u rijaliti. Takođe, potvrđeno je da će Miljana ponovo ući u rijaliti "Zadruga: Elita", a ovo je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je odlučio da je blokira na Instagramu.

Sukob između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić izazvao je veliku pažnju javnosti, a njihovi postupci i optužbe dalje produbljuju kontroverze oko njihovog odnosa. Dok se Miljana priprema za povratak u rijaliti, javnost sa nestrpljenjem očekuje nastavak njihove priče u Eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lena

04.02.2024 14:51

Da li je moguce da neko ovoliko sekira svoje bolesne roditelje? Miljana, imas li ti i malo milosti i osecaja za njih i sina? Sta ti je zeno vise? Ima li kraja tvom bezobrazluku i sebicluku?

Milivoje

05.02.2024 23:08

Miljanu niko nece.Jer je njoj potreban staratelj.To Marija zna.A ona se toliko zatelebala u Colica,da je u z4 rekla da ce ga ubiti ako ne bude sa njom.Postoji snimak na youtube.Pa sad,neko bi trebao tu nesto da ucini u Srbiji,ali naravno nece.