"PRETICAO I ZAKUCAO SE PRAVO U VOZILA IZ SUPROTNOG SMERA": Jeziva saobraćajka kod Smedereva!

Autor:

Hronika

28.04.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes se dogodio u Kolarima.

"PRETICAO I ZAKUCAO SE PRAVO U VOZILA IZ SUPROTNOG SMERA": Jeziva saobraćajka kod Smedereva!

Foto: Shutterstock

Jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Kolarima kod Smedereva, kada je muškarac, koji je prema nezvaničnim informacijama bio pod dejstvom alkohola, krenuo da pretiče kolonu i sudario se sa drugim vozilom koje se kretalo u suprotnom smeru.

Na društvenoj mreži Instagram, korisnik pod imenom "192" objavio je fotografije sa mesta nesreće, koje svedoče o razmerama sudara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na jednoj od fotografija može se videti prednji deo jednog automobila, verovatno onog koji je izazvao nesreću, koji je skoro potpuno uništen. Takođe, jedan od komentara ispod objave otkriva da je vozač koji je izazvao nesreću bio pod uticajem alkohola, što dodatno uznemirava javnost.

Ova nezgoda izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili zabrinutost zbog bezbednosti saobraćaja i apelovali na odgovornost svih učesnika u saobraćaju. Takođe, mnogi su izrazili nadu da će učesnici nesreće uspeti da se oporave od eventualnih povreda.

Upravo sam tad prošao motorom, ono je katastrofa. Ulje na sve strane u dužini 100 metara, autobus jedan citroen karavan i još dva vozilaa. Lik odvaljen od alkohola preticao i zakucao se pravo u vozila iz suprotnog smera... - jedan je od komentara ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading