HOROR KOD MOSTARSKE PETLJE! Žena sletela sa puta, pa se zakucala u bakinu: Auto smrskan, delovi vozila svuda po putu!

Autor:

Hronika

28.04.2024

06:40 >> 06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor na licu mesta je jeziv, s obzirom na to da je prednji deo vozila potpuno smrskan, a delovi su rasuti po putu.

HOROR KOD MOSTARSKE PETLJE! Žena sletela sa puta, pa se zakucala u bakinu: Auto smrskan, delovi vozila svuda po putu!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Saobraćajna nezgoda dogodila se nešto posle 6 časova na auto-putu ka Novom Beogradu, tačnije kod Mostara.

Kako piše Telegraf, žena je sletela s puta i zakucala se u bankinu.

Prizor na licu mesta je jeziv, s obzirom na to da je prednji deo vozila potpuno smrskan, a delovi su rasuti po putu.

U automobilu su se otvorili i er begovi.

Na svu sreću žena nije teže povređena i komunicira sa policijom i ekipom Hitne pomoći.

Za sada nije poznato kako je došlo do udesa.

Ako doživite saobraćajnu nezgodu, važno je zadržati smirenost i preduzeti određene korake kako biste se zaštitili i osigurali da sve prođe što je moguće bezbednije. Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti:

Proverite povrede: Prvo, proverite sebe, putnike u vašem vozilu i eventualne druge učesnike u nezgodi na povrede. Ako je potrebno, odmah pozovite hitnu pomoć.

Pomerite vozilo s puta ako je moguće: Ako je vozilo još uvek u pokretu stanite na bezbedno mesto, van saobraćajne trake. Ako je vozilo ostalo na putu i ometalo saobraćaj, postavite trougao upozorenja ili koristite slična sredstva upozorenja.

Pozovite policiju: Bez obzira na to da li je nezgoda ozbiljna ili ne, obavestite policiju o incidentu. Oni će dokumentovati nezgodu i pružiti potrebnu pomoć.

Razmenite informacije: Zabeležite informacije o vozačima, registarskim oznakama vozila, kao i imenima i kontakt informacijama eventualnih svedoka. Ovo će biti korisno za osiguravajuće kompanije i istražne organe.

Ne priznajte krivicu: Ne priznajte krivicu niti se izvinjavajte, čak i ako mislite da ste možda napravili grešku. Ostavite da policija i osiguravajuće kompanije utvrde odgovornost.

Fotografisanje i dokumentovanje: Ako je moguće, fotografišite mesto nezgode i štetu na vozilima. Ovo može biti od velike pomoći prilikom podnošenja zahteva za osiguranje.

Obavestite osiguravajuću kompaniju: Odmah kontaktirajte svoju osiguravajuću kompaniju i prijavite nezgodu. Pratite njihove instrukcije o tome kako dalje postupati.

Tražite medicinsku pomoć ako je potrebno: Čak i ako mislite da niste ozbiljno povređeni, posetite lekara kako biste bili sigurni da nemate skrivene povrede koje se možda ne manifestuju odmah.

Ovi koraci će vam pomoći da se efikasno nosite sa situacijom nakon saobraćajne nezgode i osigurate svoju bezbednost i prava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading