MILJANA SE SPREMA ZA POVRATAK U ELITU: Kulićeva stigla u Niš, evo šta je prvo uradila nakon SKANDALA u Beču!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se nalazi nakon povratka iz Beča!

MILJANA SE SPREMA ZA POVRATAK U ELITU: Kulićeva stigla u Niš, evo šta je prvo uradila nakon SKANDALA u Beču!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti igračica Miljana Kulić vratila se danas iz Beča u svoj rodni Niš nakon turbulentne posete austrijskoj prestonici. Kako je istakla, posetila je Beč kako bi se videla sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali su se njih dvoje ubrzo posvađali, što je rezultiralo njenim povratkom kući.

Čim je stigla u Niš, Miljana je odlučila da se opusti i posetila je salon za masažu. Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kome uživa u trenucima pred masažu, pokazujući pratiocima da ne gubi vreme i da uživa u svakom trenutku. Mnogi se pitaju da li se na ovaj način opušta i sprema za ulazk u "Elitu". 

Miljana je istakla da planira da se vrati u rijaliti u petak, što je potvrdio i njen bivši partner Zola, iako je istovremeno odlučio da je blokira na Instagramu. On joj je poželeo srećan ulazak u rijaliti, dok je Kulićeva putem Instagrama poslala poruku čelnici Pink televizije Milici Mitrović, najavljujući svoj dolazak u rijaliti kuću.

Iako se Miljana putem društvenih mreža obratila Velikoj šefici Milici Mitrović najavljujući svoj dolazak, Mitrovićka nije javno odgovorila na ovu poruku niti je objavila informaciju o Miljaninom povratku. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti i postavilo pitanje da li će se Miljana zaista vratiti u rijaliti i kako će proteći njen povratak.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miljana Kulić

Miljana Kulić je svojim aktivnostima na društvenim mrežama još jednom privukla pažnju javnosti, a njen povratak u rijaliti sigurno će izazvati veliku pažnju među fanovima i gledaocima. Ostaje da vidimo kako će se odvijati dalji događaji nakon njenog povratka i da li će se uopšte desiti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading