MILJANA PROMENILA LIČNI OPIS: Nakon povratka iz Beča NE LIČI NA SEBE! Zola ČUPA KOSU sa glave (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna transformacija Miljane Kulić nakon što se vratila u Srbiju!

MILJANA PROMENILA LIČNI OPIS: Nakon povratka iz Beča NE LIČI NA SEBE! Zola ČUPA KOSU sa glave (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, poznata po svojim učešćima u rijaliti formatima, iznenadila je javnost svojom gotovo neprepoznatljivom transformacijom. Nakon ljubavnog brodoloma u Beču, odlučila se na veliku promenu koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, satima provedenim u salonu kozmetike i frizerskog salona, Miljana je postigla finalni izgled koji je oduševio njene pratioce na Instagramu.

 

 

Nakon što je bila nestrpljiva da vidi krajnji rezultat, Kulićeva je bila prezadovoljna svojim novim izgledom. Očigledno je odlučila da izgleda lepše nego ikad, a komentari koji su je pohvalili za novu frizuru samo su se nizali ispod njene objave.

"Prelepa si Miljančice", "Koliko je oslabila! Šta jedeš, Miksi, super izgledaš", "Kraljica", bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Instagram, a njen novi izgled jasno pokazuje da je odlučna da se oseća dobro u svojoj koži i da će Lazaru Čoliću Zoli biti žao što se tako poneo prema njoj.

Ne želim da me iko više pita za njega niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o njemu. Vratila sam se u Niš iz Beča. On me je zvao da dođem, a onda pričao kako neće da me vidi. Sve je bila laž. Onaj meč sa Filipom Carem, on se to sa njim dogovorio, a ne ja. Čovek me je svuda blokirao, na viberu, vocapu, svuda. Ja u nepoznatoj zemlji, a on me blokira, ma mrtav je za mene - istakla je Kulićeva nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Miljana Kulić Elita miljana kulić zadruga Miljana Kulić Instagram Miljana Kulić biografija miljana kulić tiktok Miljana Elita Miljana Zadruga miljana i zola miljana i zola akcija Miljana i Zola Beč Miljana i Zola Elita miljana i zola najnovije miljana i zola najnovije vesti miljana i zola vrela akcija miljana i zola zadruga Zola Zola Elita Zola Instagram Zola tiktok Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola biografija Lazar Čolić Zola Instagram zola i miljana zola i miljana akcija zola i miljana najnovije vesti zola i miljana zadruga Miljana Kulić Miljana Kulić vesti miljana kulić najnovije Miljana Kulić najnovije vesti

Komentari (1)

Loading
Milivoje

05.02.2024 22:39

Evo sad vam se kunem u dete da vise necu da ga vidim,da ga pozovem nikada vise u porodicu se kunem,mrtav je za mene.Rece psiho Miljana Kulic 1.220.345 put.Mozda joj neko i poveruje.A da..rekla je i da se ne kocka vise...A i izasla je iz zadruge jer joj je trebao Zola,a ne dete(koliko voli svoje dete)..a na ovoj slici lici na plasticnog k..tena.Zalosno.Bolje je vodite u kliniku a dete dajte Marinkovicu.

Odgovori 11 3