"ŠALJITE ZA DROGU" Reči Miljane Kulić LEDE KRV U ŽILAMA: Ovim se bavila u Beču sa Zolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula šok fotografija koja dokazuje u kakvim su odnosima Miljana i Zola!

"ŠALJITE ZA DROGU" Reči Miljane Kulić LEDE KRV U ŽILAMA: Ovim se bavila u Beču sa Zolom! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita", nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić takođe se nakon što je izbačena sa imanja u Šimanovcima uputila u prestonicu Austrije kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Iako javnost i dalje nije sigurna šta se zapravo dogodilo u Beču, evidentno je da bivši ljubavni par ima i više nego turbulentan odnos, u kom jednog dana cvetaju ruže, a drugom se svađaju na "krv i nož". Sada je osvaula optužba Kulićeve, koja je u toku Čolićevog "lajva" na društvenoj mreži TikTok javno poručila fanovima da mu šalju "giftove", odnosno novac kako bi mogao da se snabdeva narkoticima.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Miljana optužila Zolu da se drogira

- Šaljite za drogu - napisala je Miljana velikim slovima u Zolinom "lajvu".

Inače, ovo nije prvi put da je Miljana Kulić optužila Lazara Čolića Zola da koristi opijate i nedozvoljene supstance, za koje mu je ona davala novac.

- Ono što je moja majka pričala je sve bila istina. Tačno je da je Zola trošio moje pare na kocku i drogu, cela dva mesečna honorara sam mu dala da bi on uživao u porocima. Naravno da se sad kajem zbog toga, jer shvatam da on nije vredan nijednog evra, ali ne mogu da vratim vreme. Šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Ja neću više da pričam o njemu jer je taj čovek ušao u "Zadrugu" na račun mog imena i ne želim više da mu dajem reklamu - istakla je bivša učesnica rijalitija jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (1)

Loading
pop

04.02.2024 15:13

Lazljivica koja zeli da upropasti Zolandera.Kriv je Zola sto je svaki put primi nazad,trebao je naci sebi zenu i ozniti se ,imati potomke a ne ovu koja igra kako Marija svira