NAJTEŽI UDARAC ZA MILJANU KULIĆ: Usledila hitna reakcija nadležnih nakon SKANDALA u Beču! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno saopštena šok informacija!

NAJTEŽI UDARAC ZA MILJANU KULIĆ: Usledila hitna reakcija nadležnih nakon SKANDALA u Beču! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić, poznata u javnosti kao učesnica rijalitija "Zadruga" i "Elita", trebalo je sinoć da nastupa u glavnom gradu Austrije, ali je došlo do iznenadne promene plana. Naime, Miljana je navodno trebalo da s pojavi kao performer u jednom klubu u Beču, ali joj je angažman u poslednjem momentu otkazan.

Inače, svoj nastup u Beču Miljana je najavila preko društvene mreže Instagram, pozivajući svoje pratioce da dođu i podrže je. Međutim, iz nepoznatih razloga, njen nastup je otkazan, što je iznenadilo kako nju, tako i njene fanove.

Republika

Foto: instagram.com/miljanakulicofficial1

Miljani Kulić otkazan nastup u Beču

Nakon što je saznala za otkazivanje nastupa, Miljana se obratila javnosti putem Instagram "storija", izražavajući izvinjenje i zbunjenost zbog situacije.

- Iz meni nepoznatih razloga, moj nastup u klubu je otkazan! Izvinjavam se svima, vidimo se drugom prilikom - napisala je kratko Miljana uz emotikone srca, a ova vest brzo je podeljena i na profilu njene majke Marije Kulić, privlačeći pažnju javnosti.

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da bi Miljana mogla da se vrati u rijaliti, nakon što se javno obratila Milici Mitrović. Sada, sa otkazanim nastupom u Beču, mnogi se pitaju da li će se ova popularna ličnost ponovo pojaviti u rijaliti programu.

Republika

Foto: instagram.com/miljanakulicofficial1

Miljana Kulić se javno obratila Milici Mitrović

- Stižem sutra! U 15 časova sam kod tebe na Pinku! Jedva čekam da te vidim - napisala je bivša zadrugarka, ali glavna urednica zabavnog programa to nije objavila na svom profilu, niti joj je javno odgovorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

04.02.2024 15:25

Ako ovu zenu vrate nazad u rijaliti , a izbacena je odatle zbog agresije , onda je to uzas , onda je to gazenje organizatora po sopstvenim pravilima .