ASMIN ODREŠIO KESU: Staniji iskeširao papreno skupe poklone, Aneli bi PUKLA OD MUKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi Aneli reagovala na iznenađenje koje je dobila Stanija ta Dan zaljubljenih?

ASMIN ODREŠIO KESU: Staniji iskeširao papreno skupe poklone, Aneli bi PUKLA OD MUKE! (FOTO)

Foto: Instagram, Pink

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević oglasila se na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila kakvo je iznenađenje dobila za Dan zaljubljenih. 

Ona se slikala pored poklona na stolu, a onda i usnimila sve detalje kako bi svi mogli da vide iznenađenje, koje je po svemu sudeći Asmin Durdžić priredio svojoj lepšoj polovini. Naime, Stanija je dobila nekoliko skupocenih "Apple" proizvoda, ruže, balone, plišanu igraču, ali i tortu sa natpisom. 

- Volim te - pisalo je na torti. 

Veliku pažnju takođe je privukla i čestitka koja se vidi na snimku, ali je Stanija ipak nije otvorila i svima pokazala šta piše unutra. 

Mnogi smatraju da bi ovaj prizor najviše zaboleo Aneli Ahmić, koja svakog dana u "Eliti" pljuje svog bivšeg parntera Asmina i njegovu devojku Staniju, iako govori kako je u srećnoj vezi sa Markom Janjušević Janjušem i da je njih dvoje više uopšte ne zanimaju. 

Ipak dok Asmin obasipa Staniju poklonima, Aneli je u "Eliti" uhvaćena kako krade i to poklone koji su fanovi poslali njenim cimerima Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, što je odmah isplivalo na društvenim mrežama, sa svim dokazima jer je kamera zabeležila da je poklon zadržala za sebe, dok je samo čestiku vratila Aniti i Anđelu. 

Republika

Foto: Pink, Instagram

Aneli Ahmić pokrale poklone Aniti i Anđelu

Moge zanima kako bi Aneli reagovala da vidi šta sve Asminradi za Staniju, ali i kako bi se odbranila od krađe koju je počinila, ako slučajno večeras dobije pitanje o tome. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading