NIJE HTELA NI DA MU PRIĐE! Evo šta je Maja uradila nakon Janjuševog povratka u Elitu! Sve primetili cimeri! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je bilo čudno što mu nije prišla, s obzirom na to da se brinula ranije u toku dana kako će Marko da podnese pomen bratu.

NIJE HTELA NI DA MU PRIĐE! Evo šta je Maja uradila nakon Janjuševog povratka u Elitu! Sve primetili cimeri! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš vratio se u Belu kuću nakon što je bio u Prijepolju na pomenu brata Mihaila Janjuševića. Za to vreme Maja Marinković, njegova bivša devojka spavala je na krevetu, pa je samo pomolila glavu da vidi sa kime razgovara. Naime, kako je Maja primetila da Janjuš priča sa Aneli, samo je prevrnula očima i okrenula se na drugu stranu.

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli

 

Sve ovo primetili su ljudi koji su se našli nedaleko od starlete, pa je mnogima bilo čudno što mu nije prišla, s obzirom na to da se brinula ranije u toku dana kako će Marko da podnese pomen bratu.

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli

 

Posećamo, danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Janjuš je juče napustio "Elitu" kako bi otišao u Prijepolje i bio uz svoju porodicu u teškim danima, a potom je sve vreme sedeo u kući sa ćerkicom Krunom, koja mu nedostaje i koju je hteo da povede sa sobom u rijaliti. 

Nakon celog dana on je oko osam časova stigao nazad na imanje u Šimanovcima, a čim je došao otišao je kod svoje devojke Aneli Ahmić. Janjušević je bio jako utučen i neraspoložen, zbog čega je došlo do čarki sa njom, a Aneli je dala sve od sebe da spusti loptu, kako se ne bi na ovako težak dan posvađali, ali ipak nije uspela, pa je počela da viče. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Bata Laki

03.02.2024 03:35

Šta ima da prilazi govnetu, kad ga kulira on je niko i ništa u rijalitiju... Obično je smeće.

dušanka

03.02.2024 05:10

MAJO...NISAM TVOJ FAN, ALI SVAKA TI JE NA MESTU...REALNO...GUBI SE I GUBI KONCE SOPSTVENOG ŽIVOTA...KRIZA SREDNJIH GODINA...KLASIČNA...PROMAŠEN PRIVATNI ŽIVOT, IZNEVERENA SUPRUGA, PORODICA, ĆERKA...PRED KOJOM JE TEK ŽIVOT, ALI BIĆE BREMENA DA BEŽI OD NJEGA ZBOG SRAMOTE...SEKS PRED KAMERAMA...U NAJTEŽIM TRENUCIMA, NEMA OPRAVDANJA...TEŠKO MU JE...NE MOŽE NIKOM DA BUDE TEŽE NEGO NJEGOVOM POKOJNOM BRATU I MAJCI, KOJA GA JE RODILA...PROPALI KOŠARKAŠ, KOCKAR, ŽENSKAROŠ...NE ZNAM NA OSNOVU ČEGA, JER JA SA 65 GODINA SA NJIM NE BIH POPILA KAFU, A KAMOLI NEŠTO DRUGO...TOLIO O SEKSEPILU I VREĐANJU GLEDATELJKI DA ĆE IH J...TI KOD KONJA...TO ZLO GOVORI O NJEMU