SLAĐA JE TRAŽILA DA JOJ MOMCI KUPUJU SATOVE! Poršelinin bivši prijatelj razvezao jezik, evo šta je prava istina o njenom poslu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poršelina nije naivna, i nije onakva kakvom se u rijalitiju predstavlja, tvrdi njen poznanik!

SLAĐA JE TRAŽILA DA JOJ MOMCI KUPUJU SATOVE! Poršelinin bivši prijatelj razvezao jezik, evo šta je prava istina o njenom poslu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Slađa Lazić Poršelina više puta je pričala o tome da je angažovana da radi kao model i da sebe smatra klaberkom, a njen poznanik za naš portal tvrdi da je bivšim momcima tražila da joj kupuju skupe poklone i satove, sve samo da bi ostala s njima u vezi. On nam je ispričao da se do najviše dešavalo na moru u Budvi preko leta, ali da nije svaki muškarac nasedao na njene fore.

- Poršelina nije naivna, i nije onakva kakvom se u rijalitiju predstavlja. Ona se ponaša kao sponzoruša, momcima traži da joj kupuju skupe satove, nakit, a tražila je jednom i automobil. Ona je klasična klaberka i žena koja voli novac bez rada - priča nam izvor i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Poršelina

 

- Retko koja devojka će da prizna da je radila tako nešto, a Slađa priča bez dlake na jeziku! Najgore od svega je što je sa sobom vucarala i Maju Marinković, pa je terala da radi isto. Užas jedan, mada njih dve su iste, zato se dobro i slažu! Ovo što se sad svađaju u rijalitiju samo je nameštaljka za publiku, sigurno nije Maja ljuta na nju, al videćemo već. 

Inače, za Pink.rs se oglasio nedavno i Marinkovićkin prijatelj Matija, koji je otkrio kako su se upoznale Maja i Slađa. 

- Čuo sam da je nešto bilo u Budvi i verujem da je tako jer Maja nikad ne laže i da nije tako ne bi se sklonila u tom momentu od Slađe...Slađa je moja mušterija i tako je gledam, a za Maju znate da je volim kao da mi je rođena sestra. Sad nisam nešto mnogo upućen u njihov odnos znam da se Slađa druži sa Anitom, a ne sa Majom i to mi se iskreno ne sviđa jer su se Slađa i Maja upoznale kod mene i zgotivile.I ja sam tada Slađi rekao da bude uz Maju na šta je ona rekla: "Naravno, ja nju volim".Vi znate da ja uvek stajem na Majinu stranu, jer je ona ispravna što se tiče mnogih stvari. Ako je Slađa stvarno razočarala Maju kao prijatelja i što se kaže, zabila joj nož u leđa, onda ću i ja da se povučem, jer ja takođe te stvari ne volim. Znam da je Maja prema njoj baš bila dobra - rekao je on.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.02.2024 05:25

FUJ ZA NJU...ALI OĆEKIVANO OD PRIMITIVKE NJENOG MORALA...TAMAN I NEKA NITU UVEDE U SVOJE POSLOVE, EKIPA DREAM TEAM