JANJUŠ MISLI NA MENE S KOJOM KOD ŽENOM DA LEGNE U KREVET! Maja opet provocira Aneli, evo šta je još smislila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i ja smo imali nešto što ne može da ime ni sa jednom drugom, pričala je starleta!

JANJUŠ MISLI NA MENE S KOJOM KOD ŽENOM DA LEGNE U KREVET! Maja opet provocira Aneli, evo šta je još smislila! (FOTO)

Foto: pritnscreen/instagram

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da će Marko Janjušević Janjuš da misli samo na nju, ma sa kojom ženom da ode u krevet, jer oni imaju strast, što sa nijednom drugom nije osetio. Ona je iznenada sela pored Aneli Ahmić, s kojom je Marko sve bliži u Eliti, pa je čačkala i provocirala kako bi izazvala bilo kakvu reakciju. 

Foto: printskrin

Aneli Ahmić

 

- Janjuš i ja smo imali nešto što ne može da ime ni sa jednom drugom. Zna on dobro šta je to, a znaju i gledaoci jer se sećaju da se nismo razdvajali u rijalitiju godinama. Nikad nije mogoa bez mene. S kojom god bio u vezi, mislio je samo na mene. Evo i sada je sa Aneli tu, ali verujem da nas je u krevetu troje jer misli na mene, ma šta radio s njom - pričala je Marinkovićka, dok je Ahmićka samo glumica da je ne registruje.

Inače, danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Nakon pomena, porodica Janjušević otišla je do obližnje kafane, gde su ugostili članove porodice i prijatelje koji su prisustvovali pomenu. Mnoge je začudilo to što Janjuševa bivša supruga Ena nije prisustvovala pomenu, iako je bila na sahrani. Ćerka Kruna poslala je venac posvećen dragom stricu, a dirljive scene su svakoga raznežile.

Foto: ST/Dragan Kadić

Janjuš na pomenu brata Mihaila

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading