MATORA SE POVLAČI IZ RIJALITIJA: Uverena da će Anita biti POBEDNICA, odlučila da ODSVIRA KRAJ!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva presekla, saopštila svoju odluku!

MATORA SE POVLAČI IZ RIJALITIJA: Uverena da će Anita biti POBEDNICA, odlučila da ODSVIRA KRAJ!

Foto: printscreen/RTV Pink

U emisiji "Gledanje snimaka", koja je danas u toku, voditeljka Ivana Šopić vodi učesnike kroz klipove koje do sada nisu imali priliku da vide. Ponovo je došlo do žestoke svađe izmneđu Jovane Tomić Matore, Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, nakon što su imali priliku da vide kako Matora ponovo prića sa cimerima iza njihvoih leđa. 

- Što se tiče našeg braka ja nikada nisam rekla da nije bio važeći, ja sam Matoru volela i to nikad neću da osporim, ono što sam rekla za Crnu Goru nije bilo upućeno njoj - rekla je Anita.

Da nema mojih budalaština ovde oni bi bili kao najnormalniji par, neću više da dajem na značaju ni Anđelu, ni Aniti. Ali eto tako sam se osetila tih dana, kao da je bilo upućeno meni, jer sam sedela u njenoj blizini, a ona priča kako neće opet ići u Crnu Goru nego na drugoj destinaciji. Trudiću se da obuzdam svoj debilni razum, ja se uopšte ne osećam dobro, meni moji dragi ljudi pokušavaju da pomognu i da se osetim bolje - govorila je Tomićeva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Matora ne želi više od Anite da pravi žrtvu i favorita u narodu, zbog čega je odlučila da se povuče i više ne komentariše njih kao par i poštedi ih svojih reakcija. Matora je već nekoliko puta rekla da će da se ugasi, kako bi što pre otišla kući, jer kaže da se ne oseća dobro nakon svega što joj se dogodilo. 

Nakon toga reč je dobio i Anđelo koji je svojoj bivšoj prijateljici poručio da ne veruje u njenu odluku da će se povući iz njihove teme i da ih više neće komentarisati jer do sad nikad nije održalča obećanje koje je dala, i to ne samo u ovoj sezoni, već i u prethodnim u kojima je učestvovala. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading