"NEMAJU NIKAKVO POŠTOVANJE PREMA GRAĐANIMA, A GAJE PREZIR PREMA SVIMA VAN KRUGA DVOJKE"! Ana Brnabić: OVO JE JAKO OPASNO!

Autor:

Vesti

12.05.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja se izvinjavam građanima koji neće moći da glasaju, mi smo pokušavali da objasnimo opoziciji sve, ali njih baš briga za građane, rekla je Brnabić.

"NEMAJU NIKAKVO POŠTOVANJE PREMA GRAĐANIMA,  A GAJE PREZIR PREMA SVIMA VAN KRUGA DVOJKE"! Ana Brnabić: OVO JE JAKO OPASNO!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić gost je emisije Hit Tvit na TV Pink, a tu je pričala i o koliku opoziciju baš briga za građana Srbije i koliko je neozbiljno što je doneta odluka da građani koji su u poslednjih 11 meseci promenili adresu, ne mogu da glasaju na novoj adresi.

Ta odluka je doneta na zahtev opozicije i to da bi se održala stabilnost u zemlji.

- Ja se izvinjavam građanima koji neće moći da glasaju, mi smo pokušavali da objasnimo opoziciji sve, ali njih baš briga za građane. Ako nešto može da im obezbedi pobedu njih baš briga za glasače - dodala je ona.

- Oni stavljaju besmislene zahteve i nemaju nikakvo poštovanje prema građanima, oni stalno pričaju o fantomskim glasačima. I sad neće moći da kukaju 3. juna. Oni imaju pravi prezir i gađenje prema onima koji ne žive u krugu dvojke, to je Bjelogralić dokazao izjavama - rekla je Brnabić.

Savo Manojlović, koji se kandidovao za gradonačelnika je započeo kampanju da on ima viziju. On je Dačića nazvao svedokom saradnikom, a Vučića vidi iza rešetaka.

- Mislim da je dobro da građani ovo vide šta priča Manojlović. Ovo pokazuje da oni nemaju nikakvu politiku i da je jedina politika mržnja, a jedini na koga je mržnja usmerena je Aleksandar Vučić, koji je simbol jake Srbije. I oni nikada neće biti sposobni, obrazovni kao Alesandar Vučić i zato im je on tema- dodala je Ana Brnabić.

- Ovo je jako opasno. Oni su izuzetno jaki i uvek gledaju gde su najjači. Uspeli su u velikoj meri i zahvaljujući našoj nepažnji da podmetnu kukavičje jaje da postoji bojkot. Oni su izbacili samo one najnepopularnije Mariniku i Đilasa, a ovo će biti najteži izbori do sada. Važno je da svi izađu na izbore upravo zbog pritisaka koje trpi Srbija. Oni su dobili savete koga da sklone, i zato molim sve da izađeu na izore da kažu kakvu Srbiju žele. Da li žele onu koja će da ugosti čitav svet ili onu koju će da vode stranci. Ne postoje dve Srbije, gde su građani koji imaju sva prava iz kuga dvojke i oni koji su iz drugih mesta - rekla je Brnabić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Jana

12.05.2024 22:47

Najteži i najprljaviji izbori opozicionara.

Laza

12.05.2024 22:50

Gradjani se prevariti ne mogu,opzicija gubi 2.juna.

Dana

12.05.2024 22:53

Opozicija nema nikakve šanse 2.juna

sanja

12.05.2024 22:55

Opozicija nema postovanje ni sami prema sebi, a ne prema gradjanima Srbije.