POKUŠAVAM DA GA ODVUČEM U KREVET, A ON SAMO PRIČA O POKOJNOM BRATU: Narodu se povraća od Aneli, zgrozila izjavom o Mihailu Janjuševiću!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ne bira način da dođe do svog cilja!

POKUŠAVAM DA GA ODVUČEM U KREVET, A ON SAMO PRIČA O POKOJNOM BRATU: Narodu se povraća od Aneli, zgrozila izjavom o Mihailu Janjuševiću!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić sinoć je bila jedna od sagovornika voditeljka Darka Tanasijevića u "Šiša baru". Ona je govorila o povratku Marka Janjuševića Janjuša, nakon porodične tragedije, pa progovorila o njihovom odnosu, koji više uopšte ne liči na onaj koji su imali pre nego što je zbog nesrećnih okolnosti morao da napusti "Elitu". 

- Jako sam loše psihički. Pokušavala sam da razgovaram s Janjušem, ali on ne želi. Ni sa kim se nisam zagrlila, ni spavala, a ni davala povod da on pomisli da želim nešto. Munja je bio taj s kojim sam pričala sve vreme, provodili smo vreme, ali prijateljski. Pogrešila sam samo kada sam ''odjavila'' Janjuša, ali sam očekivala da će mi dati neki znak. Pokušavam da mu priđem i da budem u potpunosti iskrena. Neću odustati. Donela sam odluku kako ću funkconisati. Meni bi prijalo samo kada bi mi dao da s njim provodim vreme, makar da sedim pored njega i gledam ga. Ne mogu sebe da pronađem sebe bez njega ovde - govorila je Aneli.

- Mnogi bi rekli da si se pronašla, jer si vreme provodila sa Munjom - rekao je Darko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić Elita

ISTINA O OŽENJENOM ŠVALERU ANELI AHMIĆ: Zakazano suočavanje sa Janjušem, vreme je da padnu sve maske!

- Kakav Munja, Darko? S Milenom sam bila 24h. Munja je pokušao da trenira sa mnom, a ja sam mu rekla da ću sa Elicom ići, što je njemu probudio revolt, koji je meni bio jasan znak da je u pitanju nešto više od drugarstva, s njegove strane. Mislim da Janjušu nije Munja toliki problem, već neke stvari iz spoljnog sveta - poručila je Aneli.

Pošto je Anlei dala do znanja da zna o čemu je problem, a opet odbila da Darku govori o svom odnosnu sa pomenutim Alenom, mnogi su stekli utisak da pored svega što je uradila Janjušu želi da ga pravi budalom i preko njegove grbače bude glavna tema u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading