BEBICA ISMEVA JANJUŠEVU TRAGEDIJU: Brat mu se nije ni ohladio, a on na njegove oči SIMULIRA BEŠENJE - SRAMOTNO! (ŠOK FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila sramotan potez, javnost zgrožena!

BEBICA ISMEVA JANJUŠEVU TRAGEDIJU: Brat mu se nije ni ohladio, a on na njegove oči SIMULIRA BEŠENJE - SRAMOTNO! (ŠOK FOTO)

Foto: Pink, ATA Images

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

On se u petak nakon pauze od tri nedelje vratio pred kamere na imanje u Šimanovcima, gde su ga dočekali cimeri, sa kojima je podelio bojne detalje o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. 

Iako su svi iskazali veliku žalost zbog situacije kroz koju prolazi bivši košarkaš, jedan detalj zapao je za oko gledaocima na društvenim mrežama i naišao je na silne osude fanova rijalitija. 

Naime, Nenad Macanović Bebica je sinoć tokom specijalne emisije iskoristio slobodno vreme da sedi sa cimerima na garnituri u dnevnoj sobi, a dok je pričao o različitim situacijama, uhvatio je novogodišnje lampice i simulirao bešenje, što je izazvalo gnev publike jer su ovo doživeli kao da ismeva strašnu tragediju koja se dogodila Janjušu. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading