ENA I JANJUŠ PRED ELITU POBEGLI IZ SRBIJE: U ovom gradu su skovali PAKLENI PLAN za pobedu u rijalitiju, procurila slika sa TAJNE LOKACIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se Janjuševa fotografija sa Enom Janjušević pre ulaska u ,,Elitu", koja otkriva istinu o njihovom odnosu.

ENA I JANJUŠ PRED ELITU POBEGLI IZ SRBIJE: U ovom gradu su skovali PAKLENI PLAN za pobedu u rijalitiju, procurila slika sa TAJNE LOKACIJE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš izazvao je veliku pažnju javnosti objavom fotografije sa svojom bivšom suprugom Enom Janjušević, koja je nastala tokom njihovog boravka u Beču. Ova fotografija je izazvala brojne reakcije i spekulacije o njihovom odnosu, a fanovi su željno iščekivali da čuju više detalja o njihovom susretu.

Marko Janjušević Janjuš je svojim pratiocima na društvenim mrežama priredio iznenađenje objavivši fotografiju na kojoj pozira sa bivšom suprugom Enom Janjušević. Na slici se vidi njihova prisna atmosfera dok uživaju u vremenu provedenom u Beču, a ova neočekivana objava izazvala je brojne reakcije javnosti.

 

Republika

Foto: Facebook.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

 


Nakon što je fotografija postala viralna, mnogi su počeli da spekulišu o prirodi odnosa između Marka i Ene. Mnogi fanovi su se pitali da li ovo može biti naznaka pomirenja ili su njih dvoje samo održali prijateljski susret. Njihov odnos je oduvek bio predmet interesovanja javnosti, te su se mnogi zapitali da li će ova fotografija dovesti do novih spekulacija o njihovom privatnom životu.

Marko Janjušević Janjuš i Ena Janjušević su godinama bili u centru pažnje javnosti zbog svoje turbulentne veze, a njihov brak i razvod su pratili brojni mediji. Ovo putovanje i objava fotografije samo su dodatno podgrejali interesovanje javnosti za njihov odnos.

 

 

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

Inače, Janjuš je po povratku u rijaliti ,,Elitu" nakon porodične tragedije, ispričao cimerima kako je izgledao razgovor sa Enom.

JANJUŠ IMAO RAZGOVOR SA ENOM: Kačavenda zanemela kada je saznala šta mu je BIVŠA REKLA!

Očekuje se da će Marko Janjušević Janjuš svojim ulaskom u rijaliti "Elita" još više privući pažnju javnosti, te će se verovatno i spekulacije o njegovom privatnom životu dodatno intenzivirati. Njegovi koraci u rijalitiju će sigurno biti praćeni, a odnos sa bivšom suprugom Enom mogao bi biti jedna od tema o kojima će se raspravljati u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading