NAPADNUTA JANJUŠEVA ŽENA: Nakon PORODOCIČNE TRAGEDIJE, Ena doživela UŽASNO nasilje - OVO su jezivi detalji!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš doživeo još jedan jak udarac.

NAPADNUTA JANJUŠEVA ŽENA: Nakon PORODOCIČNE TRAGEDIJE, Ena doživela UŽASNO nasilje - OVO su jezivi detalji!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić od početka rijalitija ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njihov odnos je bio predmet brojnih spekulacija i komentara javnosti, ali i unutar same kuće "Elite". Ova dinamika izazvala je veliko interesovanje gledalaca, koji sa nestrpljenjem prate svaki njihov susret i raspravu.

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić pravo lice

 


Sa druge strane, Jaško, poznatiji kao Marko Janjušević Janjuš, ima turbulentan odnos sa suprugom Enom, sa kojom ima ćerku Krunu. Odnos između Janjuša i Ene je takođe bio predmet pažnje javnosti, posebno nakon što su se pojavile informacije o Janjuševim emotivnim vezama unutar "Zadruge". Ovo je izazvalo različite reakcije i komentare, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević slike

 


Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Mnogi su izneli svoje mišljenje o odnosu između Janjuša i Ene, stvarajući pravu lavinu komentara. Upravo ova dinamika između učesnika rijalitija i njihovih emotivnih partnera dodatno je zainteresovala javnost, što je rezultiralo brojnim diskusijama o moralnim i emotivnim aspektima učestvovanja u rijaliti programima.

Jedna od tema koja je privukla pažnju javnosti bila je reakcija na fizički izgled Ena, Janjuševe supruge. Njena retkost pojavljivanja u medijima i javnosti dodatno je podgrejala spekulacije i komentare. Komentari koji su se proširili društvenim mrežama, izazvali su različite reakcije, pokazujući kako javnost može biti podeljena po pitanju ličnog izgleda i emotivnih veza.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

- "Pa Ena da ode kod plastičnog hirurga biće lepa kao sve bivše Janjuševe. Po čemu su bile bolje - jedino po hiruškim intervencijama", "Da joj daje pare od rijalitija, popravila bi ona zube i kupila bilju garderobu", "Sad mi jasno što je Janjuš vara", "Janjuš je sam izabrao Enu. Rodila mu je prelepu devojčicu. I sad mu ne valja. A ove plastične su mu bolje", "Lepša je od Maje i Aneli", "Ovo je stvarno sramota što ovako komentarišete nečiju suprugu i majku. Kao da je Janjuš lepotan. Imaš li ti ženu i majku? Zamisli da neko ovako komentariše tvoju porodicu. Stavi prst na čelo" "Lepa žena i pametna" - pokrenula se lavina komentara na mreži piše Srbijadanas. 

Rijaliti "Zadruga" i učesnici kao što su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, ali i njihovi emotivni partneri, izazvali su veliko interesovanje javnosti. Njihovi turbulentni odnosi, reakcije na društvenim mrežama i podeljena mišljenja o fizičkom izgledu, samo su neki od elemenata koji su doprineli živoj diskusiji o moralnim, emotivnim i društvenim pitanjima koja se tiču učesnika rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

08.01.2024 19:38

Grdna i debela ta Ena a ni on nije bolji.