JANJUŠ POTPISAO UGOVOR, SVE PARE IDU ENI: Aneli će doživeti pomračenje kad ovo sazna!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se šok informacije, bivši košarkaš ostao bez svega!

JANJUŠ POTPISAO UGOVOR, SVE PARE IDU ENI: Aneli će doživeti pomračenje kad ovo sazna!

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Kako piše Skandal Marko Janjušević Janjuš ostao je bez svega. On neće imati  ni dinara kad bude napustio "Elitu" makar u njoj i pobedio. Naime, nekliko dana pre nego što je ušao u rijaliti Janjuš je obnovio kontakt sa svojom bivšom ženom Enom i faktički se pomirio. Iako ona nije bila sigurna da je to pravo pomirenje, on je na svaki način ubeđivao da se promenio i da njegov ulazak u "Elitu" neće značiti ništa, te da će se potpuno promeniti.

Otišao je toliko daleko da će čak obećao i da se odriče svega u korist nje i njihove ćerke Krune ukoliko bude napravio glupost. Naravno Ena mu u to nije poverovala, a Janjuš kako bi bio siguran da će mu ona poverovati odlučio je da ode kod advokata i sastavi izjavu kojom se odriče svega što zaradi u Eliti, makar to bila i pobeda. 

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Ena, Janjuš i Aneli Ahmić

On je otišao toliko daleko da je čak kod notara overio izjavu i čak ostavio i broj žiro računa, da ako napravi neku glupost, sav novac kojije do sad zaradio u "Eliti", a koji će mu leći na račun, pređe na račun Ene i njihove zajedničke ćerke Krune. Otkad je ušao u Elitu, Janjuš se zbližio sa Aneli Ahmić, što je automatski značilo da sve što je potpisaobiti aktivirano, a on će ostati bez dinara.

Ono što je sigurno je to da Aneli ne zna šta je Janjuš uradio napolju, a njena rođena sestra čak nije ni sigurna kako će njihova veza odvijati jer sama kaže da je vrlo nestabilna i da se njoj Janjuševo ponašanje nikako ne sviđa. Šta će biti sa ovom vezom i šta će biti sa Janjušem kad izađe iz rijalitija ostaje da vidimo. Svakako mnogi kažu da će uz Aneli Janjuš morati da prihvati njenu ćerku ako bude želeo da ta veza opstane i van zidova Bele kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lela

11.12.2023 16:33

Jadna Anelina majka,usrecila se takvom kcerkom koja joj samo probleme pravi.Kao da joj nije bilo dosta sto mora izdrzvati od penzijice i Noru i Aneli a sad i neradnika Janjusa