JANJUŠ HOĆE DA SE VRATI ENI: Ovo je najveća laž u svim rijalitijima do sad - RASKRINKANI!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić razvezao jezik, ove reči bi napravile haos u Eliti!

JANJUŠ HOĆE DA SE VRATI ENI: Ovo je najveća laž u svim rijalitijima do sad - RASKRINKANI!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Otac bivšeg učesnika rijalitija "ZadrugaStefan Karića i nekadašnji voditelj radio-emisije "Amnezija", Osman Karić poznat je po tome da nema dlake na jeziku i da svoje mišljenje o gorućim temama sa imanja u Šimanovcima već godinama iznosi javno bez pardona. 

Osman trenutno ima svoju emisiju na TikToku "Kralj Elite" gde dovodi bivše rijaliti takmičare i sa njima priča o gorućim temama, ali ipak ne može da odoli da neke situacije ne prokmentariše i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, jer su ga ipak ljudi zbog čuvenih rima i zavoleli. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Osman Karić, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

On je na svom storiju podelio snimak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić koji su sedeli za stolom u kući odabranih, a uz to izneo svoje mišljenje kako smatra da su njih dvoje najveća sprdnja i najveža laž svih rijalitija do sad. 

- Ovo je najveća sprdanja ikad lažne ljubavne romanse svih rijalitija do sad. Pa nismo mi gledaoci deca, oni hoće bebu, a neće da je k*ca. Hoće da je ženi, a moli Boga da se vrati u Kotež Eni - glasila je poruka koju je Osman Karić napisao na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić na Instagramu komentariše Janjuša i Aneli

Poznato je da Janjuš nije neko ko može da istrpi kritike i šale na svoj račun, pa mu verovatno ne bi bilo sve jedno kad bi imao priliku da sazna za stihove koje je Osman posvetio njemu i njegovoj novoj devojci. Iako mnogi na društvenim mrežama dele mišljenje koje ima i Karić, ipak postoje i pojedinci koji podržavaju ovaj ljubavni odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wall

11.12.2023 11:34

Ipak si ti, Osmane Kariću najveća sprdnja a ne Aneli i Janjuš. Kako te nije sramota da se baviš tuđim životima kad svoj nemaš a uz to imaš i nasilnika u kući koji tuče i maltretira žene. Pokrij se ušima i ćuti, bruko neviđjena.