VOLI ME VIŠE OD ENE: Aneli jedva dočekala da ponizi Janjuševu bivšu ženu!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva obelodanila sve detalje iz ljubavnog odnosa sa bivšim košarkašem!

VOLI ME VIŠE OD ENE: Aneli jedva dočekala da ponizi Janjuševu bivšu ženu!

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com

Aneli Ahmić, rijaliti učesnica koja je u centru pažnje zbog svoje veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, otkrila je sinoć u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem kako se oseća u njihovoj vezi.

Ona je istakla da je Janjuš pokazao da je voli više nego svoju bivšu suprugu Enu, te da su njih dvoje veoma zaljubljeni i da planiraju zajedničku budućnost. Aneli je takođe iskoristila priliku da prokomentariše odnos sa Janjušem prema svojoj ćerki Nori, ističući da je srećna što se on interesuje za nju.

- Niko neće moći da nam pokvari odnos, to su psihički nestabilni ljudi, oni što više budu skakali mi ćemo biti sve jači. Uspeli smo da uspostavimo odnos, dokazao mi je stvarno da me voli. Nemam razloga da budem ljubomorna, ja njega pitam nekad neku glupost ali to je iz šale. Rekao mi je da voli više mene nego što je ikad voleo bivšu ženu kad sam ga pitala za to. Naravno da treba da je poštuje imaju dete zajedničko - govorila je Aneli, pa otkrila detalje njihovih planova za budućnost:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

To su uglavnom priče o porodici, kako ćemo živeti, kako ćemo imati našu decu, pa smišljamo imena. Živećemo u Beogradu, naravno da ću ja ići kod mojih. Ko zna šta se dešava napolju ali ja sam srećna, prija mi on, savršen je prema meni - rekla je ona.

Aneli je takođe prokomentarisala Majino ponašanje i sud koji je dala o njenom odnosu sa Janjuđem, pošto nije bila ni malo blaga, niti je imala lepe reči o njima. 

- To mi je presmešno, u njoj radi sujeta, pogotovo što sam to ja. Nisam ja neka bezveze devojka. Boli je ta sujeta zbog nekog rivaliteta prema meni. Mi smo se dogovorili da ne reagujemo na provokacije - poručila je Ahmićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
MINA

11.12.2023 09:16

e jadnice jadna si EMA JE NJEGOVA NAJVECA LJUBAV PODARILA MU KRUNU A TI SI SMECE