ZBOG OVOGA JE "PEGLAO" ODNOS SA ENOM! Napokon otkrivena istina o Janjuševom pomirenju sa ženom, zbog ovoga će biti besna kao ris!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio zbog čega je bio u dobrim odnosima sa bivšom suprugom.

ZBOG OVOGA JE "PEGLAO" ODNOS SA ENOM! Napokon otkrivena istina o Janjuševom pomirenju sa ženom, zbog ovoga će biti besna kao ris!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš danas su napokon odlučili da stave tačku i okončaju svoju vezu, koja je poprilično turbulentna od samog početka.

Janjuš nije mogao da veruje šta ga je snašlo, s obzirom da mu je Aneli rekla da želi pauzu, odnosno raskid, a mnogi su posumnjali da je Aneli bacila oko na Anđela Rankovića, te da je upravo on razlog raskida.

Janjuš je bio besan kao ris zbog ove njene odluke, pa je razvezao jezik i napokon otkrio kompletnu istinu o pomirenju sa bivšom suprugom, Enom Janjušević, koju je javno prevario i ostavio zbog Maje Marinković, a onda pokušao da izgladi odnose pre ulaska u "Elitu":

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Iako sam bio dobar, prošlost je prošlost koja ne može u tim situacijama da se ispravi...Ne može, pa da si...Kao što ti imaš muku u glavi šta si sve prošla i šta ti se desilo, šta ti misliš da ja nemam i da ne razmišljam o sr**ima koje sam ja napravio u životu?! Ali, šta ću, šta treba da se vraćam?! Da sam trebao da budem sa ženom, bio bih, kome da objasnim da nije išlo, bolje da budem sa njom u najboljim odnosima, nego da se mučim. Nije išlo! Nemoguće je ispraviti neke stvari koje sam sje**o, nemoguće! Misliš li da mi je lako što sam bez deteta četiri godine, ali ti niko neće reći: "Razumem što ti se neko dopao...", neće niko normalan to da kaže - besneo je Janjuš.

Inače, Ena ga je i ispratila u Elitu, a sada smo saznali nove detalje o njihovom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading