ANELI ISKORISTILA JANJUŠA, PA GA ŠUTNULA! Ne želi više ni da ga vidi, usledio buran raskid!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli je odlučila da raskine sa Janjušem, ovaj njen potez niko nije očekivao.

ANELI ISKORISTILA JANJUŠA, PA GA ŠUTNULA! Ne želi više ni da ga vidi, usledio buran raskid!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala. 

Oni su danas porazgovarali o svom odnosu, pa odlučili da je najbolje da raskinu:

- Nema potrebe da se svađamo. Lepo ćemo reći da nismo zajedno više, imamo problem u odnosu i to je to - kazao je Janjuš.

- Nemoj da ideš iz Odabranih - rekla je Aneli.

- Neću. Nemam ja problem da spavam pored tebe. Spavao sam i kad ništa nismo imali. Neću ja da se sklonim od tebe, da muvam druge žene i ostalo. Razmisli da li ovo može da uspe i funkcioniše i da li vredi da se posvetimo svemu ovome. Ja mogu ovo da izguram, meni je to najmanji problem, kad sam se već odlučio na ovakav korak. Pustio sam te, reč ti neću reći. Neću te smarati - kazao je Janjuš.

- Kako da provodim vreme sad? Gde? Uvek ćeš prebacivati i žaliti se - rekla je Aneli.

- Idi radi šta hoćeš! Nisam neko ko će da ti crta šta da radiš - kazao je Janjuš.

- Nemoj da mi se dereš - dodala je Aneli.

- Radi sve što misliš da treba i onako kako želiš, razumeš?! Ako ti nisi shvatila neke stvari do sad, onda mislim da naš odnos ne treba nikako da se nastavi, shvataš li ti? Samo izignoriši sve ovo onda, jer sa tobom takvom ni minut ne želim da provedem. Ja ću isto razmisliti o svom ponašanju, možda i ono nije dobro. Pozabaviću se sa tim kako se ophodim. Baš me zanima šta to ne štima - rekao je Janjuš.

- Dobro - dodala je Aneli.

- Ti si napala da se svađaš sa Mionom i Ša, a onda ideš i plačeš. Ženo, šta ti to radiš? Ćuti ako ne znaš kako da reaguješ. Ili se distanciraj, ili nemoj da se svađaš - kazao je Janjuš.

- Ne moraš sad da se svađaš sa mnom - dodala je Aneli.

- Kakva si ti to osoba? Dođe mi glavom kroz zid da udarim, ženo, šta ti je? - upitao je Janjuš.

- Bože sačuvaj - istakla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

19.12.2023 19:16

Evo, pa sada neka se uvere glupi muškarci, kao Janjuš, a i žene, da preterano i prerano ponavljanje reči da nekoga voliš ili da si zaljubljen znači samo LAŽ i navlačenje!!!!! Glupom Janjušu je upravo to i argument, jer mu je Aneli stalno govorila da ga voli!!!! STRAŠNO, kakva je ovo profuknjača - promenila ih je na hiljade i tačno naučila šta pali, naravno kod budala, jer pametan momak odmah takve pročita i ne primećuje ih!