JANJUŠ OTKAČIO ANELI ZBOG ENE, UZALUD GA ČEKA U ELITI: Zadrugar otpisao Ahmićevu, supruga mu oprostila i ovu preljubu?!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Aneli svakodnevno govori koliko joj nedostaje Janjuš, on vreme provodi sa suprugom Enom.

JANJUŠ OTKAČIO ANELI ZBOG ENE, UZALUD GA ČEKA U ELITI: Zadrugar otpisao Ahmićevu, supruga mu oprostila i ovu preljubu?!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Nakon što je Aneli Ahmić prokomentarisala Staniju Dobrojević i Asmina Durdžića sinoć u Šiša baru, voditelje Darko Tanasijević ju je upitao da li joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš. Voditelj ju je upitao i da li bi imala nešto da mu poruči. Podsetimo, Janjuš je napustio "Elitu" 25. decembra 2023. godine nakon što je saznao da mu se najmlađi brat Mihailo ubio.

- Da li ti nedostaje Janjuš i da li bi mu rekla nešto? - upitao ju je voditelj.

- Imam osećaj kao da neće ni doći ovde. Rekla bih mu samo da ga volim. Ne znam ništa, neću da mu kvarim nešto i eto... - poručila je Aneli u kameru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Aneli svakodnevno spominje Janjuša i naglašava koliko joj nedostaje, dok on, s druge strane, Aneli ni u jednom momentu nije ni "provukao", pa nikome nije jasno da li zadrugar planira da nastavi vezu sa njom, nakon povratka u rijalitiji.

Janjuš se neprestano oglašava putem Instagrama, gde uglavnom objavljuje fotografije pokojnog brata, a Aneli se pita da li je došlo do pomirenja Ene i njega, s obzirom da ne dobija nikakve vesti od Janjuševića, koji je iznenada napustio rijaliti.

Aneli se juče požalila Mioni Jovanović da želi da napusti "Elitu", jer više ne može da podnese usamljenost, koju oseća od momenta kada je Janjuš napustio rijaliti. Ona ga svakodnevno doziva i očekuje bar neku poruku od njega, ali to se još uvek nije dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Leeloo

08.01.2024 19:25

Naravno da je sa Aneli radio performanse ,glumio zaljubljenog covjeka ,to se vidjelo u svakom njegovom izlaganju .Pravi brodolom za Aneli ce nastati kada on udje i ona vidi ,da je sve to bila samo njegova gluma,mada je moze zbuniti njegova porodicna situacija ,pa da naivno misli ,da je on voli ali da je u problemima.Tek kada izadje i vidi koliko je ispala glupa shvatice koliku je budalu Janjus radio od nje.

Mile

09.01.2024 03:54

@Leeloo - Kako vi znate da se oni pomirili. Tačno je ono moglo da se odglumi. Videlo se da se čovek zaljubio.

Iva

08.01.2024 21:28

Pa Aneli pre operacija podseca fizicki malo na njegovu zenu..

Ljiljana

09.01.2024 09:33

Dosta je i izdržala "sama"!!! Nije to naviklo da bude bez muškarca, bez ..... Došla je da "zaradi za čerkicu" sad bi da izađe😂 iz Elite. Pa što ne izađe na kapiju, kao i mnogi elitari??? Još kako će juriti i tražiti Asmina posle Elite. A možda i pokušati i Janjuša, možda i Ša. I ko zna koga još. Belosvetska. .... !!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮