ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA: Nakon Janjuševog povratka napravljena IZMENA U PROGRAMU!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija donela bitnu odluku povodom večerašnje emisije!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA: Nakon Janjuševog povratka napravljena IZMENA U PROGRAMU!

Foto: ata iMAGES

Produkcija televizije Pink donela je bitnu odluku, koja je danas najavljena u programskoj špici. Naime, kao što je poznato ponedeljak je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim večeras neće biti tako, jer ovonedeljni vođa neće birati potrčke. 

Naime, kako je u subotu bila pravoslavna Nova godina, nije bilo programa, pa niko od odabranih potrčaka, Danijela Dujkovića Munjeza i Anđela Šparavalo nije novinovan, niti se saznao sud naroda. 

Po svemu sudeći vođa će i ove nedelje ostati Nikola Lakić, a ni potrčci će neće menjati, već se Anđela i Danijel još jednu nedelju provesti u sobi za izolaciju, pa će u subotu biti održane nominacije, gde će ukućani izglasati za jedno od njih dvoje i poslati u borbu za opstanak u rijaliti takmičenju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Najava za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem"

Zbog ove oduluke biće mnogo više vremena da Milan razgovara sa učesnicima o gorućim temama, a jedna od njih je ubedeljivo povratak Marko Janjuševića Janjuša u "Elitu", nakon što je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo. Mnoge zanima kako će se razvijati njegov odnos sa Aneli Ahmić, koji je on odlučio da okonča, zbog situacija koje je video dok nije bio na imanju u Šimanovcima, a sigurno će novi detalji isplivati već u večerašnjoj emisiji. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading