ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA POBEGLA IZ SRBIJE: U jeku skandala spakovala kofere, isplivale SLIKE!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović otputovala sa drugaricom!

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA POBEGLA IZ SRBIJE: U jeku skandala spakovala kofere, isplivale SLIKE!

Foto: Pink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Njegova još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović aktivirala se jako na društvenim mrežama otkako je reper uplovio u novu vezu, a pored toga što ga žestoko osuđuje i iznosi prljav veš iz njihovog ondosa, Vanja voli da podeli i trenutke iz privatnog života. 

Ona je danas iznenadila svoje pratioce kad je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram otkrila da je odlučila da spakuje kofere i sa svojom drugaricom napusti Srbiju. One su se prvo usnimile na jednom pumpi, a već na sledećoj objavi Ignjatovićeva je napisala da je u Italiji. 

Očigledno je Vanja imala potrebu da se u jeku skandala povuče i sa drugaricom uživa u miru, ali joj po svemu sudeći pažnja na društvenim mrežama prija, pa sve deli sa svojim fanovima. 

Podsećamo, Vanja je pre dva dana obelodanila detalje noći u kojoj je izgubila dete. 

- On je rekao da će da bude mnogo dobar ako ja zatrudnim i rodim dete, a bio je sve gori i gori. Ja sam se udala za njega, a kao đavo da je ušao u njega. Ja sam izgubila dete, ne smem da kažem tačnu situaciju. Ogroman je stres i pritisak sa njegove strane, a sumnja da sam abortirala, a jedva sam preživela tu noć. On sad mora da se pere od toga što se zaljubio. Meni je bilo lepo sa njim - poručila je ona na Tiktoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.12.2023 05:12

To je najlekše...da beži..a uzela je sve što su benefiti odnosa sa Nenadom...SVE JE ISKORISTILA I NIKAD TA NJU NIKAD NIJE ČUO I NIKAD NE BI ČUO...