MAJA BACILA OKO NA NIKOLU BUKILIĆA: Nikad spremnija ulazi u Elitu, Aneli spremila PAKLENU OSVETU sa Janjušem: ZBOG MENE SE RAZVEO!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se oglasila pred ulazak u rijaliti, od večeras kreće haos!

MAJA BACILA OKO NA NIKOLU BUKILIĆA: Nikad spremnija ulazi u Elitu, Aneli spremila PAKLENU OSVETU sa Janjušem: ZBOG MENE SE RAZVEO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković

Maja Marinković večeras ulazi u "Elitu", a ona je u razgovoru za domaći medij otkrila kakav je plan napravila za svoj boravak, da li će se umešati u odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, ali i priznala da joj je Nikola Bukilić lep dečko. 

Maja se dotakla i skandala koji je izazvala veza Stanije Dobrojević sa bivšim partnerom Aneli Ahmić, za koju svi smatraju da je Majina suparnica.

- Neko sam ko voli Staniju, podržavam je. Znam celu istinu između Stanije i Asmina i ja glasam za ljubav. Što se Aneli tiče, mislim da bi ona trebala, pošto igra na kartu žrtve i spominje devojčicu, neka je dete živo i zdravo, ali i Janjuš je taj koji kod kuće ima dete i rekao je da je došlo do pomirenja sa suprugom. Možda ja nisam validna da komentarišem to, jer se zbog mene razveo, ali ako ćemo realno, ne treba da postoje dupli aršini i da treba ljudi da sagledaju realno. Neću odmah da pucam.

Marinkovićeva je istakla da između Janjuša i nje nema zle krvi, te da će sa njim biti u korektnim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković

- Naravno da ću se Janjušu javiti, nemam potrebu da se ne javim, ipak sam ja njegova najveća ljubav bila i ostala, tako da nema potrebe da se ne javim Jašku. Emocije prema njemu ne postoje i ugašene su davnih dana, videćemo, da li će meni biti dosadno pa ću morati da se pozabavim tom situacijom. Nikad se ne bih pomirila sa njim, emocije su prestale, ali ćemo biti korektni, zbog starih dana.

Iako je u svakoj sezoni do sada imala ljubavne afere i burne emotivne veze, kako kaže, niko od novih ukućana joj nije privukao pažnju.

- Niko mi nije privukao pažnju fizički. Nikola je lep dečko, ali mi se ne dopada kako se ponaša prema devojci, ali ni ona prema njemu. Dok ne vidim svojim očima, kako funkcioniše situacija, ne bih ništa otkrivala - kazala Je ona i za kraj poručila:

- Sada ulazi kraljica rijalitija, nema šta. Bio bi red da ja ovaj put ponesem prvu nagradu. Honorar ne komentarišem, to je privatnost. Nadam se da ću ove godine biti dobra, a haos se podrazumeva, do granice, iako kod mene granice ne postoje, ali videćemo ništa ne obećavam, da posle kažu Maja rekla ovo, polako - zaključila je za Blic Maja. 

Republika

Foto: Red tv printscreen, Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Aneli i Stanija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading