ANELI NAPUŠTA ELITU: Potvrđen tajni dogovor sa produkcijom!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju da vide Janjuševu reakciju.

ANELI NAPUŠTA ELITU: Potvrđen tajni dogovor sa produkcijom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Pitanja gledalaca", a veče je otvorio Marko Janjušević Janjuš. Gledalac je od njega želeo da čuje da li će mu nedostajati Aneli Ahmić, pošto nedelju dana neće biti u Beloj kući. 

- Neće mi faliti. Od srca mi je drago. To će nas ojačati - odgovorio je Janjuš.

- Rekao je da mu neću nedostajati. To govori mnogo toga. Sve što je govorio je laž. On će meni nedostajati - besnela je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić Elita

Janjuš se onda nadovezao na njihov ondos i otkrio šta ga nervira kod Ahmićeve. 

- Kad su ljudi bliski kao drugari i prijatelji, normalno je da oseti čovek nešto. Znam inače da su neki ovde zaboravljali drage ljude, par dana nakon što napuste Belu kuću. Ne znam šta da mislim. Ne sumnjam ja u njene emocije, ali me nervira njena ljubomora i ponašanje tokom sukoba našeg. Pravi me budalom, čak i kad me gleda u oči. Tokom svađe sa Predsednikom, ona je rekla da nije ''dala korpu'' Predsediku, a jeste. Devojka govori gluposti. Mene Tamara izmasira, ona diže frku zbog toga - objašnjavao je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš Elita

Inače, Aneli je tražila od Drveta mudrosti zadatak da testira Janjuševa osećanja i da joj pomogne da ne bude prisutna u Beloj kući neko vreme, već sa tajnog mesta da posmatra njegovu reakciju, dok ona nije tu. Drvo se tad složilo sa njom, a ovim pitanjem je potvreno da će se uskoro realizovati njena ideja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading