"MOŽE DA UMRE, SELIM SE S BEBOM ŠTO DALJE OD NJEGA" Ovako je krenuo SKANDAL trudne Aleks i Cara!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks poručila da je Filip više ne zanima u životu jer je prema njoj ispao nečovek i monstrum.

"MOŽE DA UMRE, SELIM SE S BEBOM ŠTO DALJE OD NJEGA" Ovako je krenuo SKANDAL trudne Aleks i Cara!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, koja je u trećem mesecu trudnoće, tvrdi da otac njenog deteta može da umre, a da se ona ne bi ni najmanje potresla zbog toga. Ovako je krenuo skandal sa Filipom Carem, pre nego što je Nikolićeva iznela šokantne optužbe na njegov račun. Ona je sinoć otkrila da je Car bio nasilan prema njom, pa aludirala da je koristio i narkotike, dok je on najavio raskrinkavanje svoje bivše.

Foto: youtube.com/printscreen/AlexMima98

Aleksandra Nikolić pokazala stomačić

Naime, ona je poručila da joj je sada jedino važno to što će postati majka jedne preslatke devojčice, te da planira da se s bebom odseli što dalje od Filipa Cara.

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me - rekla je Aleks kada se povodom trudnoće oglasila na Tik-toku, kao što je i obećala fanovima, pa se potpuno ogradila od Cara:

- Od njega ne tražim apsolutno ništa! Želela sam da budemo u korektnim odnosima, ali to je džabe!
Bez obzira na okolnosti, Nikolićka je naglasila da je presrećna što čeka devojčicu, o čemu je oduvek maštala.

- Ljudi, desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, mnogo sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav, nažalost. Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo - rekla je bivša zadrugarka, pa ispričala i kada je otkrila da je u blagoslovenom stanju:

- Saznala sam nekoliko sati pre emisije s Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve. Ne vidim sebe pored takvog čoveka i ne bih nijednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste, neka radi šta želi. Nisam ovo želela, naravno, ali desilo se i šta je, tu je, sama ću odgajati dete, naravno! On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika - meni je dete najbitnije neka zaboravi! Mi ćemo živeti što dalje od njega!

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Aleksandra Nikolić pobesnela je na Filipa kada je Maja otkrila da ju je varao sa njom


Podsećamo, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Nikolićka u trećem mesecu trudnoće i da čeka ćerku s bivšim verenikom Filipom Carem, njihovu sreću pokvarila je Maja Marinković. Naime, ona je objavila privatne prepiske i razgovore s Filipom, te navela da je on varao Aleks i da su sve poruke nastale tokom njihove veze.

Maja: Znala je s kim pravi dete!

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković se poprečila između Cara i Aleks


Marinkovićka, zbog koje je Car, navodno, izbacio iz kuće trudnu Aleks, kaže da je se ne tiču njihovi problemi.

- Nisam znala da je trudna, nije mi spominjao. To je njena i njegova odgovornost. Znala je s kim ima posla, a on je taj koji treba da vodi računa o verenici, ako je trudna, da je ne dovodi u ovakve situacije - poručila je Maja.

Ovako bi mogla da im izgleda ćerka!

Foto: DBAI Baby Generator, M.P./ATAImages, M.M./ATAImages

 

 

Dok Aleksandrini i Filipovi fanovi i dalje priželjkuju njihovo pomirenje, mi smo, na osnovu slika bivših zadrugara, uz pomoć foto-robota, napravili fotografiju njihove buduće naslednice. Kao što se da primetiti, ćerka bi mogla da nasledi Careve prepoznatljive oči, što bi njega zasigurno obradovalo, a možda i omekšalo Aleks, koja je uvek isticala da on ima najlepše oči.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading