OSMAN KARIĆ OBELODANIO PRIVATNI SNIMAK UČESNIKA ELITE: Evo šta je radio u vili na Zvezdari pred rijaliti!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman pokazao kako je učesnika "Elite" spemao za rijaliti!

OSMAN KARIĆ OBELODANIO PRIVATNI SNIMAK UČESNIKA ELITE: Evo šta je radio u vili na Zvezdari pred rijaliti!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sinoć se u Šimanovcima otvorila nova rijaliti sezona, a 56 takmičara postalo je deo šou programa "Elita". Mnogo se prethodnih dana nagađalo ko će biti odabran da se prvi useli u novi Pinkov projekat, a među imenima spekulisalo se i o Osmanu Kariću, pogotovo otkako se pojavio ispred karantina. 

Međutim, Osman je tad došao sa svojom suprugom Kristinom Karić, kako bi zajedno ispratili Luku Masu, estradnog menadžera, koji je sad deo "Elite". Osman je njemu tad pružio punu podršku, a Luka je i sam priznao da je od poznatog rijaliti komentatora dobio silne savete.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Osman Karić, Kristina i Luka Maso

Karić je već počeo da ga bodri na društvenim mrežama, pa je objavio njegov snimak iz čuvene vile na Zvezdari, kad je Luka isprobavao svoju odevnu kombinaciju za veliko otvaranje novog rijalitija.

Za Luku se već priča da je veliki zavodnik i da će u Beloj kući mnogim učesnicama pomutiti um, a pred sam ulazak u rijaliti dovelo se u sumnju da je on krivac za krah braka Nenada Aleksića Ša i Vanje, pogotovo kad je sa njom odigrao meč na TikTok društvenoj platformi. 

Mi smo o tome razgovarali sa njim pred ulazak u karantin, a on je na sve načine pokušavao da se ogradi od te afere.

Ša i ja smo prijatelji, dugo radimo skupa, ja sam estradni menadžer. Vanju poznajem preko TikToka. To što ljudi pišu... Ne znam ništa više o njihovom razvodu, nisam znao da nisu zajedno, nisam ja zakuvao ništa - rekao je Luka, pa pokušao da napusti intervju:

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Luka Maso

Curu poznajem samo preko TikToka, sa dečkom se nisam čuo, poštujem ga kao prijatelja. To što je bilo u "lajvu", bilo je - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

04.09.2023 03:35

E pa svaki kikirez misli da je frajer