"Zahvaljujući predsedniku Vučiću mi smo uspeli..."! Ana Brnabić o značaju dolaska Si Đinpinga i dobrih odnosa sa Kinom! "BIVŠA VLAST BILA SAMO KAMEN OKO VRATA GRAĐANIMA"!

Autor:

Vesti

12.05.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali smo gostoprimstvo, a ne kako drugi kažu, da smo sagli glavu pred Si Đinpingom, kazala je Brnabić

"Zahvaljujući predsedniku Vučiću mi smo uspeli..."! Ana Brnabić o značaju dolaska Si Đinpinga i dobrih odnosa sa Kinom! "BIVŠA VLAST BILA SAMO KAMEN OKO VRATA GRAĐANIMA"!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić večeras je gost emisije "Hit Tvit" na TV Pink, a tom prilikom je govorila i o istorijskog poseti kineskog predsednik Si Đinpinga Srbiji.

Ona je objasnila kakav status su izgradile Srbija i Kina objasnila je Ana Brnabić:

- Za mene znači mnogo, sada je samo nebo granica, a sada imamo sve jaču privredu i to otvara nama vrata, a Kina je globalna i ekonomska sila i imati zajedničku budućnost sa takvom silom onda možete da zamislite koliko to znači za nas, čak i na nivou običnog građanina - rekla je Brnabić.

- Oni su sila koja priznaje teritorijalni integritet Srbije, pa ko može bilo šta da zameri. Pokazali smo gostoprimstvo, a ne kako drugi kažu da smo sagli glavu pred Si Đinpingom - kazala je Brnabić.

- Najvažniji spoljno trgovinski partner je Kina iza Nemačke za nas. Bivša vlast je bila kamen o vratu građanima. Zahvaljujući predsedniku Vučiću mi smo uspeli sve ovo - rekla je Brnabić.

- Kad pogledate rezultate videćete koliko bi mi izgubili da se vrati bivša vlast. Naša politika je promišljena i dobro vođena- rekla je Brnabić.

- Za mene je od potpisanih stvari, to je ono što je potpisano o tehnologiji, a to je kao zlatni rudnik. To ne znači da se zatvaramo za druge zemlje, već da iz svega toga možemo da izvučemo najbolje za nas i naš narod - rekla je Brnabić.

- Politika koja se vodi od 2012. godine donela je dobro Srbiji- dodala je Brnabić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Mi

12.05.2024 21:46

Si ce pomoci dosta u Srbiji i zbog te posete treba da budemo zahvalni predniku Aleksandaru Vucicu.

Zoki

12.05.2024 21:51

Za Srbiju se bori nas predsednik Aleksandar Vučić a Si Djiping ce dosta pomoci.

Мiraš

12.05.2024 21:51

Ovo je prilika da se naglasi kako je Srbija, pod vodstvom predsednika Vučića, uspela da izgradi mostove sa globalnim silama, što može biti ključno za ekonomski razvoj i političku stabilnost zemlje.

Đorđije

12.05.2024 21:52

Pohvala predsedniku Vučiću za uspeh u jačanju odnosa sa Kinom pokazuje da je Srbija prepoznata kao važan igrač na međunarodnoj sceni.